Strona 452 z 759 PierwszyPierwszy ... 352402442450451452453454462502552 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4.511 do 4.520 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Pomysl o kadrze pionowym, najlepiej takim z kawalkiem horyzontu, tak by widz mialby punkt odniesienia, co do wielkosci obiektu, wysokosci. Zdjecie nabraloby autentycznego dramatyzmu. Bo same chmurki z PS nie wystarczaja by widza nieco postraszyc. Do uzyskania raczej w gorzystym krajobrazie, zrobione z wysokiego zbocza.
    Czesc,Ch,

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    1133- bardzo przyjemne i dosłownie zakręcone z przyjemnością się poprzyglądałem. 1134- pomysłowe, wygląda tak jakby mieli wylądować na obłoku a nie ziemi.
    pozdrawiam Wiejo

| OlyJedi
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Hej
    Tak przyzwyczaiłeś do street'a , że aż na początku sprawdzałem czy to aby Twój wątek

o ile portret czarnoskórej dziewczyny taki se - szkoda tego znikającego oka, o tyle drugi "bliźniaczki" fajny, fajny

mógłbys cosik napisać o tym jak ustawiłeś lampę z parasolką - troszkię technikalii ?

pozdrawiam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez zeman2 Zobacz posta
    mógłbys cosik napisać o tym jak ustawiłeś lampę z parasolką - troszkię technikalii ?

pozdrawiam
    Mam statyw do lamp studyjnych, ale nie mam lampy studyjnej, więc instaluję na nim Fl 50 z wyzwalaczem radiowym. Do tego wielka parasolka, ale nie taka bidna z Allegro za 10 zł. tylko bardziej profeska za ponad stówę. Światło ustawione z boku i właściwe tyle. Nie miałem wtedy przy sobie bledny, bo bym trochę rozświetlił drugą stronę. Ale tylko trochę, bo uwielbiam foty świecone jednym źródłem światła. Od glamurów świeconych bezcieniowo milionem softboxów są lepsi ode mnie.

Ja se będę świecił bidnie po swojemu.

Taki zestaw jest fajny, bo mobilny. Można śmiało brać panny w plener i błyskać.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    ano właśnie, mobilny po pierwsze primo, a po drugie primo kupić mogę nie narażając się na świeże tipsy mojej lepszej połówki
    zapukam wieczorkiem na PW co byś mi więcej warsztatu zdradził...na wymianę mam młode wino, ewentualnie trochę orzechówki homemade

pozdrawiam

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dziękuję za komentarze. Jeszcze jedna fota i jeszcze jeden żenujący dowcip:

Siostry Williams siedzą przed meczem w szatni. Nagle Venus mówi:
    - Wiesz, co? Ojciec chyba dosypuje nam sterydów do żarcia...
    - Skąd wiesz?
    - Zaczęły mi rosnąć włosy tam, gdzie ich wcześniej nigdy nie miałam.
    - A gdzie na przykład?
    - No, na przykład na jajach...

1135
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

diabolique
    Gość
    Strasznie mnie intryguje jedna rzecz. To tło to celowo takie wygnieciuchowane?

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez diabolique Zobacz posta
    Strasznie mnie intryguje jedna rzecz. To tło to celowo takie wygnieciuchowane?
    Diabolik, to była totalna partyzantka. Żadna tam sesja. Takie tam pstryki na szybko zaimprowizowana. Tło niecelowo wygnieciuchowane (byle co powieszone na karniszu), panny się świecą na buziach bo nie były przygotowane na focenie. Miałem tylko jedną lampę - gdybym miał przy sobie blendę to bym mógł poszaleć.

Takie tam pstryki. Nie przywiązuję do nich większej wagi. Możecie po nich jechać jak po łysej kobyle. Ja sam wiem jakie mają wady, ale nie powiem.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

diabolique
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Takie tam pstryki. Nie przywiązuję do nich większej wagi. Możecie po nich jechać jak po łysej kobyle. Ja sam wiem jakie mają wady, ale nie powiem.
    Nie jadę, nie znam się na fotach studyjnych, dlatego byłem ciekaw. Moda się zmienia

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez diabolique Zobacz posta
    nie znam się na fotach studyjnych
    No to jest nas dwóch.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów