No proszę nie tylko miejskie ale i krajobrazowe. Ciekawa odmiana.![]()
No proszę nie tylko miejskie ale i krajobrazowe. Ciekawa odmiana.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
O jaki tu fajny wątek a ja w nieświadomości żyłem....
Dla mnie wciąż 545 wymiata (to odwrócone odbicie)![]()
Życie tak szybko mija, dlatego warto zapisać kilka migawek w dobrej jakości.
Srebrne E-PL7, 45mm/1.8, kit 14-42
Widoczki niczego sobie, ale zgadzam sie z Tommy G, ze troche przygaszone. Daj troche czadu po suwakach Helmi![]()
Spróbujcie sami, w wątku "Co poprawić w tym zdjęciu" , ja popatrzę
Starałem się zlikwidować czerwony zafarb- wyszło jak wyszło.
Jeszcze dwa widoczki:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
551- ładna jesienna alejka sympatyczny widoczek 552 i 553 ładne odbicia ale tutaj jakby w kolorze brakło światła. Złote liście nie skrzą blaskiem są trochę przygaszone i nie dają takiego efektu. 554- no tutaj jest to czego poprzednio mi brakowało a więc światełko zagrało na listkach. 555- las lubię i podoba mi się gierka przenikających ścianę drzew promieni. Strumyczek dodaje scenie uroku.
pozdrawiam Wiejo
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Pomimo tego, że robisz bardzo dobrze architekturę, zdjęcia przyrody nie odstępują od poziomu, bardzo lubię takie klimaty, jak na Twój wątek to niezła odskocznia od głównego tematu Twoich prac.
W galerii odświeżono Twoją zimową fotę, jest niezmiennie piękna, przyjemnie się robi na jej widok - chociaż nie powinnobo na dworze dzisiaj zimno, że szok - ale Twoja fota jest inna, cieplejsza
(właśnie wróciłem z lasu, dokarmiałem ptaszki)
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300