Dziękuję wszystkim za ciepłe komentarze o moich ostatnich "niearchitektonicznych" zdjęć
Takie widoki/pejzaże, to drugi temat który lubię fotografować. Ostatnio go u mnie sporo, bo chcę wyleźć z szuflady "architektura", do której zostałem "wciśnięty". Cieszę się, że architektura w moim wykonaniu się podoba ale ciasno mi w tej szufladzie. Nie widzę lepszego sposobu na podniesienie swoich umiejętności w temacie "krajobraz", jak pokazywanie swoich zdjęć i wsłuchiwanie się w komentarze
Czasem uda się zrobić zdjęcie, które się podoba (tak jak ten zimowy widok o którym mówisz
)
Dzięki
Mam nadzieję, że kiedyś będę kojarzony zarówno z architekturą jak i krajobrazem![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Dwie lub więcej szuflad to dobra opcja![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Całkiem przyjemny jesienny widoczek wyszedł. Na tym do przeróbek brakowało mi światełka które teraz zagrało na barwach.
pozdrawiam Wiejo