Strona 34 z 72 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 717

Wątek: Ślubne, czyli mariush kicz prodżekt

| OlyJedi Awatar kojot3.0
    Mieszka w
    wies k/Skieniewic
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    A podobno Canoniarze nie muszą używać lamp

ps. Całościowo bardzo ładnie...
    E- system i N-system

| OlyJedi Awatar sam13
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Świetne zdjęcia. Oby takich wiecej i oby wiecej opisów to moze się cos człowiek nauczy idac do znajomych zrobic kilka ujęć

jungli
    Gość
    Fajnie, lubie uczucia na zdjeciach, mimo reporterki dajesz rade, samemu robic reporterke i dodatkowo lapac ulotne chwile, to ciezka praca, tym bardziej chyle czola, pomysly masz, wykonanie masz, jest fajnie.

pozdroofka

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Ja tam małe mam pojęcie o fotografii ślubnej, a i uprzedzony jestem, bo nie lubię tych zabobonów, tyle tytułem wstępu. Ogólnie zdjęcia B&W bardzo ładne, zwiewne, świeże, klasa. Kolor, właśnie nie podoba mi się, część zdjęć kolorowych sprawia wrażenie "ciężkich" hmmmmmm "tłustych" - ale określenie , mam nadzieję, że wiesz do czego zmierzam. Ale jest klasa, forma zwyżkuje.

Pozdr.
    było sobie życie

| OlyJedi Awatar kasprzyk
    Mieszka w
    Wielkopolska
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    jak zwykle miodne, w plenerze piękniaste
    Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    Dzięki za zaglądanie!

Cytat Zamieszczone przez MicSzu Zobacz posta
    No no.. widac postępy ogromne.. Dalej jedziesz na samych stałkach czy używasz jakiegoś zooma?
    Szerokie ujęcia produkowała eLka 16-35 f2,8. Węższe - 50-k 1,4 i 80-ka 1,8 (w plenerze - chyba tylko ta 85-ka).

black-bird - za późno? Wg mnie byłem tam za wcześnie, pierwsze zdjęcia były masakrycznie trudne do zrobienia ze względu na zbyt ostre słońce...

kojot - w pomieszczeniach nie używamy! Wszystko na odwrót...

fotomic - a pokażesz mi jakieś tłuste ujecie i nietłuste dla kontrastu?

| OlyJedi Awatar irek50
    Mieszka w
    Zamość
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    No tak... Można się od Ciebie uczyć tej "artystycznej" fotografi ślubnej... --kilka oceniam jako genialne... inne przekombinowane, ale się bronią... w sumie super --pozdrówka

OR | Honorowa wystawa Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar k@czy
    Mieszka w
    38° 59' 1.46" -94° 44' 16.274"
    Siła reputacji
    157
    Moja galeria
    calosc wyglada zupelnie inaczej, niz wyrwane z kontekstu/reportazu. mylilem sie, twierdzac, ze focisz "pod siebie" a nie pod tych, co po drugej stronie obiektywu. calosci dopelnia backstage, za co dziekuje owszem, niektore kadry wydaja mi sie nadal dziwne, ale to juz kwestia mojego gustu, a nie twojego podejscia do sprawy i talentu
    bardzo dobra robota i sie podoba. niesmialo prosze o kontynuacje.
    pzdr
    Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar lessie
    Mieszka w
    wrocław
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    moja żona powiedziała ( a ona się zna jako klientka ) że robisz zdjęcia ślubne jak "korespondent wojenny" ale generalnie by Ci zapłaciła więc możesz to uznać za komplement
    Generalnie chyba wszyscy mamy podobne odczucia. Masz trochę swojej "zakrętki" i nie zawsze to rozumiem albo mi się nie podoba ( a raczej nie pasuje do wyobrażeń o ślubie ) ale nie można Ci odmówić talentu, pomysłu i techniki. A z reportażu na reportaż widzę spory postęp. Powiedziałbym że z korespondenta wojennego emigrujesz w kierunku "naturalistycznego romantyzmu"
    Ale pojechałem....wybacz miałem wczoraj trudnego klienta (dlaczego te zdjęcia są "po ukosie" i trzeba przechylać głowę?")

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    38
    Moja galeria
    irek50, k@czy - miło mi to czytać. k@czy - z reguły fotografuję jednak "pod siebie", czasem (bo trzeba) realizując to co robię wg wizji klientów. No i wciąż daje mi to dużo radochy, m.in. dlatego, żę wiem też jak wiele jest jeszcze przede mną (głównie w kwestiach technicznych).

lessie - "korespondent wojenny"? Na szczęście kule nie świszczą dookoła (co najwyżej, latają kieliszki )
    A co do trudnych klientów - znam to. Poczytaj tu: http://kaiko.pl/index.php?option=com...d=20&Itemid=13