Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 100

Wątek: Olympus E-450

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    To jest E-420 + kilka filtrów artystycznych. Różnica w cenie to prawie 500 zł. Olkowi chyba coś ciężkiego spadło na głowę...
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb

| OlyJedi Awatar rumpel
    Mieszka w
    Pierściec
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    ...na razie jest o nim cisza, nie jest jeszcze w sprzedaży ( chyba ? ) . Zaledwie 2 lub 3 sklepy internetowe mają go w ofercie, ale najwidoczniej tylko na papierze. Sam jestem ciekaw tej puszki, gdyż może być ciekawie....

To będzie ostatnia puszka 10 mpx, a więc rokuje, że najbardziej dopracowano obraz z tej matrycy ?
    Ostatnio edytowane przez rumpel ; 27.06.09 o 14:02 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi Awatar heyahero
    Mieszka w
    Katowice
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rumpel Zobacz posta
    ...na razie jest o nim cisza, nie jest jeszcze w sprzedaży ( chyba ? ) . Zaledwie 2 lub 3 sklepy internetowe mają go w ofercie, ale najwidoczniej tylko na papierze. Sam jestem ciekaw tej puszki, gdyż może być ciekawie....

To będzie ostatnia puszka 10 mpx, a więc rokuje, że najbardziej dopracowano obraz z tej matrycy ?
    Mnie najbardziej interesuje, jak sprawdzi się układ: "stara" matryca - nowy procek.
    "There's no such thing as free titties"

Awatar Mike83
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    To jest E-420 + kilka filtrów artystycznych. Różnica w cenie to prawie 500 zł. Olkowi chyba coś ciężkiego spadło na głowę...
    Faktycznie nie warto w takim razie. Zabieg ten miał pewnie na celu odświerzenie modelu.
    Zastanawiam się jednak czy model ten nie będzie dla mnie zbyt mały i nie poczekać jakiś czas jeszcze na spadek ceny E-620.

Awatar PiterS
    Mieszka w
    Głogów
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Mike83 Przypatrz się lepiej serii E-5x0 - cena minimalnie większa a masz poręczniejszy korpus, IS, i kilka innych dodatków.
    A tak po za tym sprawdź swoją galerię bo coś w niej siedzi i avast mi szleje robak --------> HTML:Iframe-inf
    ------------------------------------------------
    E-510

| OlyJedi Awatar rumpel
    Mieszka w
    Pierściec
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Potwierdzam Mój Antivir też wywala ostrzeżenie na Twojej stronce...

HTML/Infected.WebPage.Gen - Malware - masz jakiegoś trojana

| OlyJedi Awatar maj0nez
    Mieszka w
    Opole Lubelskie
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez PiterS Zobacz posta
    Mike83
    A tak po za tym sprawdź swoją galerię bo coś w niej siedzi i avast mi szleje robak --------> HTML:Iframe-inf
    moim zdaniem avast to virus używałem go trochę dawno, dawno temu i to jest to samo jak bym nic nie miał osobiście używam KIS2009 ale jest płatny z bezpłatnych polecam Avirę jest na silniku Kasperskiego.

Awatar Mike83
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez PiterS Zobacz posta
    Już 3 osoba mi o tym wspomina:/ Nie wiem jak to możliwe, skoro strona od prawie pół roku 'siedzi' sobie na serwerze bez żadnych zmian z mojej strony...
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Ok, poprzednia strona usunięta, wgrałem od nowa. Ciekaw jestem jak to teraz u Was wygląda
    Ostatnio edytowane przez Mike83 ; 28.06.09 o 12:09 Powód: Automatyczne scalenie postów

| OlyJedi Awatar rumpel
    Mieszka w
    Pierściec
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mike83 Zobacz posta
    Ok, poprzednia strona usunięta, wgrałem od nowa. Ciekaw jestem jak to teraz u Was wygląda
    Jesteś już zdrowy

Awatar Mike83
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cool, dzięki za info.
    BTW koniec offtopa

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów