To jest E-420 + kilka filtrów artystycznych. Różnica w cenie to prawie 500 zł. Olkowi chyba coś ciężkiego spadło na głowę...
To jest E-420 + kilka filtrów artystycznych. Różnica w cenie to prawie 500 zł. Olkowi chyba coś ciężkiego spadło na głowę...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
...na razie jest o nim cisza, nie jest jeszcze w sprzedaży ( chyba ? ) . Zaledwie 2 lub 3 sklepy internetowe mają go w ofercie, ale najwidoczniej tylko na papierze. Sam jestem ciekaw tej puszki, gdyż może być ciekawie....
To będzie ostatnia puszka 10 mpx, a więc rokuje, że najbardziej dopracowano obraz z tej matrycy ?
Ostatnio edytowane przez rumpel ; 27.06.09 o 14:02 Powód: Automatyczne scalenie postów
Mike83 Przypatrz się lepiej serii E-5x0 - cena minimalnie większa a masz poręczniejszy korpus, IS, i kilka innych dodatków.
A tak po za tym sprawdź swoją galerię bo coś w niej siedzi i avast mi szleje robak --------> HTML:Iframe-inf
------------------------------------------------
E-510
PotwierdzamMój Antivir też wywala ostrzeżenie na Twojej stronce...
HTML/Infected.WebPage.Gen - Malware - masz jakiegoś trojana

Już 3 osoba mi o tym wspomina:/ Nie wiem jak to możliwe, skoro strona od prawie pół roku 'siedzi' sobie na serwerze bez żadnych zmian z mojej strony...
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ok, poprzednia strona usunięta, wgrałem od nowa. Ciekaw jestem jak to teraz u Was wygląda![]()
Ostatnio edytowane przez Mike83 ; 28.06.09 o 12:09 Powód: Automatyczne scalenie postów
Cool, dzięki za info.
BTW koniec offtopa![]()