Strona 62 z 87 PierwszyPierwszy ... 1252606162636472 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 861

Wątek: torba / plecak

| OlyJedi Awatar Wieprz
    Mieszka w
    Wwa
    Siła reputacji
    119
    Moja galeria
    Tak wygląda K3 w środku. Dużo zależy od tego jakie body i jakie obiektywy. Z długim obiektywem body nie zmieści się w sposób pokazany na zdjęciu. Drugie może dałoby się wcisnąc z odpiętym szkłem.

Zwróć też uwagę, że przedział bagażowy w K3 jest naprawdę mikry. Najlepiej sprawdzić w sklepie. Może pozwolą Ci spróbować zapakować tam swoje rupiecie.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	a-k3l-pic3.jpg
Wyświetleń:	274
Rozmiar:	93,9 KB
ID:	18707  

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bełchatów/Warszawa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Wieprz Zobacz posta
    Tak wygląda K3 w środku. Dużo zależy od tego jakie body i jakie obiektywy. Z długim obiektywem body nie zmieści się w sposób pokazany na zdjęciu. Drugie może dałoby się wcisnąc z odpiętym szkłem.

Zwróć też uwagę, że przedział bagażowy w K3 jest naprawdę mikry. Najlepiej sprawdzić w sklepie. Może pozwolą Ci spróbować zapakować tam swoje rupiecie.

Dzięki

A czy jest ktoś kto miał styczność ze wspomnianymi przeze mnie plecakami KATA?

darkelf
    Gość
    Do mojego D400 bez problemu zapakowalem E-520, E-1, ZD 14-54, Sigmę 30/1.4, ZD 35 i FL50R. Potem trzymałem E-520 + 14-54 + FL50R połączone i bez problemu się wyjmowało i chowało. Aha i jeszcze chyba 6 akumulatorów do Olympusa i kilkanaście paluszków do lampy. No i jakieś rzeczy w kieszonkach.

Teraz po prostu biorę E-520, ZD 14-54, FL50R i ZD 35 do środka, akurat zostaje jeszcze miejsce na jakieś pączki na drogę do pracy. Jakbym na coś większego szedl to myślę, że upchałbym duzo więcej, ale to jest ciężkie (ten cały sprzęt, nie torba).

| OlyJedi
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Dwie strony temu pytalem o futeral E400 w polaczeniu z E-3... dalej nie wiem czy kupowac (czyzby nikt z Was nie mial??).
    Ale tutaj drugie pytanie. Czy torba z tej aukcji: http://www.allegro.pl/item666821878_...ustrzanka.html
    to SBC-1... bo jakoś mi nie wygląda. Chcialbym kupić żonie oryginalna torbe (jakoś tak mam ) i niechcialbym naciac sie na podrobke, a tam mi jakos dziwnie wyglada...
    Czy moze jednak poprostu w fotozakupach kupic SBC-1 ??

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar paakayttaja
    Mieszka w
    Rybnik / Jyväskylä
    Siła reputacji
    30
    Moja galeria
    Mam CCE-300 i żywam go z E-330+14-54+akumulator/filtr/szmatka do bocznej kieszeni. Z nowym 40-150 wszedł bez problemu, ale... to było E-620. E-3 sprawdzałem i nie chciało się domknąć - pokrowiec jest za wąski w okolicy zamka.
    Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.

Mieszka w
    Krk/Świnoujście
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam,
    poszukuję jak najmniejszej torby, ale również wytrzymałej która pomieści e-620 z obiektywem 14-54. Torba posłuży podczas wyjazdów rowerowych w góry, będzie przewożona zazwyczaj w plecaku i ma zapewniać też jakąś ochronę, ale wiadomo jeżdżąc z aparatem będę mniej agresywnie się poruszał, więc to w sumie nie jest priorytet. Najpierw wymiary, później ew. wzmocnienia itp.

Myślę nad Lowepro Topload Zoom 1 lub Lowepro Toploader 65 AW. Coś jeszcze wartego uwagi?

Awatar gsh
    Mieszka w
    Silesia/Poland
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Witam,
    Czy ktoś z forumowiczów miał może do czynienia z poniższą torbą ?

http://allegro.pl/item666169802_torb...e_520_d20.html

Szukam czegoś odbiegającego wyglądem od typowych toreb foto. Dizisiaj oglądałem torbę z serii National Geografic NG 2345 i niestety jest jednak za mała. Miałem okazje sprawdzić również Crumplera Muffin 5500 i wstrzymałem się z kupnem bo były tylko oczerwone ( fuee ). Przeglądając alledrogo znalazłem tego pseudo national geografica i zastanawiam się nad nim. Cena kusi i to mocno, tymbardziej że mam na oku polar HOYA i w zasadzie kupiłbym go za zaoszczędzone pieniądze na torbie.
    Proszę o jakieś info - może ktoś widział tą torbe..

| OlyJedi Awatar romek1967
    Mieszka w
    Bytom
    Siła reputacji
    158
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez gsh Zobacz posta
    Witam,
    niestety nie ale macałem wyrób Naneu Pro, w prawdzie dużą Tango ale są i mniejsze np. Lima

https://www.fotoceny.pl/tow/13723_Na..._ops_lima.html

jak chcesz pomacac to służę, z wyglądu raczej foto nie przypomina
    The question is: What is a Mahna Mahna?

Awatar gsh
    Mieszka w
    Silesia/Poland
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Dzięki za szybką odpowiedź. Sprawdziłem ten model Naneu Pro i ... raz kozie śmierć a pieniądze nie aż tak duże i zaryzykuje z tą torbą o którą pytałem wcześniej. Jak dojdzie to pochwale się na forum
    Jest dość wysoka a nie mam tele więc na góre może wejdzie jakas 0,5 ... mineralki.
    Jutro ogólnie porobie jakieś większe zamówienia na dodatkowy aku, pamięć, filterki no i torbę. Pozbyłem się swojego starego zestawu foto no i zostałem z olkiem i reklamówką

Awatar gsh
    Mieszka w
    Silesia/Poland
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez gsh Zobacz posta
    Witam,

http://allegro.pl/item666169802_torb...e_520_d20.html
    Cytuje sam siebie hehe, no ale zakupiłem i dziele się info...

Kupiłem tą torbę. Jeżeli ktoś szuka czegoś w rodzaju torby z National Geografic ale za mniesze pieniądze to mogę polecić. Torba nie wygląda na pierwszy rzut oka na torbę kryjącą w swoich wnętrzach zestaw foto, więc myślę, że nie będzie kusić chętnych na cudze mienie.
    Miałem okazję sprawdzić torbę z National G - NG 2345 i rzeczywiście na plus przemawia jakość wykonania zdecydowanie wyższa niż w tej mojej, poprostu materiały są lepsze jakościowo. Chociaż nie wiem czy warte aż 259zł.
    Co do wielkości to NG 2345 jest mniejsza w stosunku do mojego nowego nabytku i to był główny powód dla którego jej nie nabyłem. Nie było opcji upchać tam e410 + podwójny kit, fisheye + metz`a.
    Główna komora ma możliwość ustawienia podziałek ( 2 duże, 1 mniejsza ) i jest zabezpieczona dodatkowym zamknięciem na zamek. Są w sumie 4 kieszonki i jedna duża z tyłu torby na jej całej powierzchni. Upycham tam cały swój zestaw bez problemu.
    Myślę, że za 109zł ta torba jest dobrym nabytkiem, jeżeli ktoś szuka oczywiście w tym stylu.