Strona 61 z 87 PierwszyPierwszy ... 1151596061626371 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 601 do 610 z 861

Wątek: torba / plecak

| OlyJedi Awatar MicSzu
    Mieszka w
    Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez darkelf Zobacz posta
    Do tej pory miałem Apollo za 50zł i plecak LowePro SlingShot. Plecak nie byl wygodny do noszenia ze soba cały czas, a torba była za mała. W końcu kupilem Stealth Reporter D400 i teraz jest idealnie

Co dzwigasz w tej torbie jeśli można wiedziec? Też chciałbym kupic w najblizszym czasie jakąś torbę co pomieści całą moją stopkę.

Z góry dzięk i pozdrawiam; MicSzu.
    E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar judasz
    Mieszka w
    kraina OZ
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    a ja mam i polecam http://www.tamrac.com/5547.htm naprawde wygodny ,pakowny i nie wyglada bezmyslnie jak wiekszosc plecakow. a i mocowanie statywy pod spodem .
    Ostatnio edytowane przez judasz ; 18.06.09 o 15:45
    Z kazdym dniem mojego zycia nieublaganie zwieksza sie liczba tych osob ktore moga mnie pocalowac w d...!
    pozdrawiam reszte !
    http://judasz007.blogspot.com/ ------- www.karolphotography.co.uk

| OlyJedi Awatar Wieprz
    Mieszka w
    Wwa
    Siła reputacji
    119
    Moja galeria
    Czy ktoś miętosił tego typu torby fomei? Nadaje się to do czegoś?
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	657718840.jpeg
Wyświetleń:	79
Rozmiar:	14,9 KB
ID:	18695   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	665675408.jpeg
Wyświetleń:	76
Rozmiar:	30,4 KB
ID:	18696  

| OlyJedi Awatar Morlok
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Wieprz Zobacz posta
    Czy ktoś miętosił tego typu torby fomei? Nadaje się to do czegoś?
    Aparat, zapasowy obiektyw ( niezbyt duży ) i lampa. Mała jest. Miałem kupić ale po obejrzeniu zrezygnowałem.
    Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.

| OlyJedi Awatar Wieprz
    Mieszka w
    Wwa
    Siła reputacji
    119
    Moja galeria
    chodziło mi nie tyle o jej wielkość co o jakość i "fajność"

| OlyJedi Awatar Morlok
    Mieszka w
    Łódź
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Wieprz Zobacz posta
    chodziło mi nie tyle o jej wielkość co o jakość i "fajność"
    Tak na wygląd to jest fajna, nie wygląda na foto. Jakość też nie najgorsza, choc dokładnie się nie przyglądałem ze zględu na "małość". Na pewno jednak wygląda dużo lepiej od typowych torb foto.
    Pozdr.
    Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bełchatów/Warszawa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    macie moze jakas sugestie co do plecaka w gory - takiego zeby weszly 2 body z zapietymi obiektywami + dodatkowo 1 obiektyw i 1 lampa; no i oczywiscie niezbednik trapera amatora ??

Chcialbym zeby nie byl tez jakis gigantyczny - tak zeby ewentualnie no zwyczajne miejskie wojaze sie nadal, a z drugiej hmm... wiem ze marudze - ale zeby miescil co nieco poza sprzetem foto

No i cena max 400PLN

Moze ktos ma cos takiego i sie moze podzielic swoimi wrazeniami.

Pozdrawiam

Awatar Scytal
    Mieszka w
    Gliwice
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    ja w gorki zakupilem naneu pro k3l, polecono mi go wlasnie tutaj (mozesz tez przyjrzec sie jego braciszkowi - k4l)

2 body z zapietymi obiektywami - moze byc ciezko, ale chyba wykonalne, nie wiem tez ile gratow niefotograficznych chcesz zabrac, moze byc troche malo miejsca na nie jezeli potrzebujesz jakiejs konkretnej przestrzeni

| OlyJedi Awatar Wieprz
    Mieszka w
    Wwa
    Siła reputacji
    119
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez sanminen Zobacz posta
    macie moze jakas sugestie co do plecaka w gory - takiego zeby weszly 2 body z zapietymi obiektywami + dodatkowo 1 obiektyw i 1 lampa; no i oczywiscie niezbednik trapera amatora ??

Chcialbym zeby nie byl tez jakis gigantyczny - tak zeby ewentualnie no zwyczajne miejskie wojaze sie nadal, a z drugiej hmm... wiem ze marudze - ale zeby miescil co nieco poza sprzetem foto

No i cena max 400PLN

Moze ktos ma cos takiego i sie moze podzielic swoimi wrazeniami.

Pozdrawiam
    Możesz mieć problem. 2 body z obiektywami i inne szpeje zapełnią niegigantyczny plecak w całości.
    Mam K3. Nie jest specjalnie mały a mieści E510 z 2 kitami, lampę i jakieś fotodrobnostki. Drugie body byłoby ciężko upchnąć.
    Niezbędnik trapera amatora też raczej nie wejdzie. Do górnej kieszeni polar (cienki), goretex (najlepiej pac lite) i jakiś drobny prowiant. Jeśli traper amator używa jakichś kocherów itp. to będzie problem. Wodę 1,5 można upchnąć razem ze statywem ale jest mało stabilna. do bocznych kieszonek wejdą 2 wody 0,7 l.

Może w góry pomyśl o K5? (ale jest bardzo niemiejski)

Może jak winrar zacznie robić plecaki to się uda malutki któy pomieści dużo rzeczy
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	a-k5-pic7.jpg
Wyświetleń:	185
Rozmiar:	100,8 KB
ID:	18706  

| OlyJedi
    Mieszka w
    Bełchatów/Warszawa
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Dzieki za szybka reakcje.

Idealu nie ma - tego to jestem pewien - ale mam pytanie do tego k3l - czy serio 2 body z obiektywami tam nie wejda + 1 dodatkowo - lampe moge upchnac gdzie indziej ewentualnie?

K5 to zdecydowanie za duze bydle - ogladalem w sieci jeszcze k4l ale calosciowo juz on dla mnie za duzy jak na miejskie wedrowki

Jako ekwipunek trapera amatora mam na mysli goretex jakies i jakies drobniejsze szpargaly + reczniczek co by w schronisku mozna bylo przenocowac bez specjalnie odczuwalnego dyskomfortu.

Aha a moze ktos mial do czynienia z plecakiem kata DR467/DR466/DR465 i moglby sie podzielic wrazeniami.