"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
w 19 dał bym mniej białej tafli a osobę umieścił raczej mocno po prawej. Zapraszam do mnie do oceny moich ostatnich 4 zdjęć, bardzo zależy mi na opinii.
22 - Wiadukt kolejowy.
Konstruktywnie proszę.![]()
zZz
Cześć fotka fajna -podoba mi się przyjemnie się ogląda Mz do niczego nie można się doczepić
Powiem tak jeszcze nie potrafię robić takich zdjęćZawsze wydaje mi się że coś tam mogło być lepiej twój kadr naprawdę mi się podoba
jak miałbym sie przyczepić do twojego ostatniego zdjęcia to może....................przesunął bym kamień ten po prawej stronie na dole![]()
18 i 19 fajne. W 18 - czerwony robalek przeszkadza. W 19 mi pasuje kadr centralny.
21- bałagan.
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
22 mi się podoba, wyczuwalna jest jakaś taka lekkość mimo że konkstrukacja ciężka![]()
22- ładnie wszystkie linie sie zbiegają w dali. Elegancko skomponowany. Podszedłbym do tematu raz jeszcze i aby odczyścić trochę burzace harmonię zakrzaczone boki ująłbym wiadukt w pionowym kadrze pozostawiając sam metal.
pozdrawiam Wiejo