I jeszcze, żeby szyny wychodziły z dolnych rogów zdjęcia a przewód trakcyjny dokładnie w środku górnej krawędzi![]()
I jeszcze, żeby szyny wychodziły z dolnych rogów zdjęcia a przewód trakcyjny dokładnie w środku górnej krawędzi![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Za Wiejo i helmuthem. A od siebie to zmieniłabym jeszcze obróbkę. Czy to hdr? Trochę mi przeszkadza ta poświata na niebie bijąca od wiaduktu.
Ale generalnie zdjęcie się podoba, moje słowa to tylko w ramach czepiania się![]()
![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Dziękuję za wypowiedzi są naprawdę ważne dla mnie.
Tak 22 to HDR
Pozdrawiam.
zZz
22 bardzo ładniepodobają mi sie twoje zdjęcia chociaż nie jestem zwolenniczką HDR bardziej lubie "zdjęcia z duszą" ale jest OK
PZD
No widzisz, wydaje mi się, że przez to, że to zdjęcie jest hdr'em to zasługuje tym bardziej na uznanie, bo jest to hdr nieprzegięty i naprawdę - gdyby nie to niebo, o którym pisałam wcześniej, nic nie wskazywałoby na to. A to jest duża umiejętność rozszerzyć zakres tonalny zdjęcia tak, żeby nie było to oczywiste. Sądząc m.in. po trawie, wołane z jednego rawa, tak?
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Też próbuję HDR ale takiego jeszcze nie udało mi się stworzyć (takiego "nieprzegiętego") masz talent![]()
23 - Impresje
24 - Stary "Nowy" Młyn
zZz