Noo...fajne, widać przeżyłeś w/w perypetie w dobrej formie![]()
Noo...fajne, widać przeżyłeś w/w perypetie w dobrej formie![]()
muszę przyznać, że bardzo ciekawie się prezentują miejskie symetrie na Twoich fotkach, czekam na więcej![]()
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
uwielbiam bawić się takimi zdjęciami, przesuwając raz w górę raz w dół w oknie. Ciekawy efekt, tyle, że ta jest trochę za krótka do tych zabaw i musiałem ją powiększyć
Pozdrawiam
dzieki za odwiedziny
droplet-postaram sie o jakas pionowa panorame
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
troche sie zaleglosci porobilo, trzeba to naprawiac powoli
wszystkim dziekuje za odwiedziny i komentarze
(caly czas staram sie znalezc cos rownie ciekawego jak czesc I Gotham)
174
Gotham City III
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 7.06.09 o 03:39
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ble... chmury do niczego...
Nieważne czy naturalne czy nie ale wyglądają kiepsko
PS
Dla mnie obraz jakby skaladał sie z dwóch części, budynków i chmur. One pasują do siebie, gryzą się, budynki nie pasują do takiego oświetlenia, jakie dałyby takie chmury.
Ostatnio edytowane przez rocco ; 7.06.09 o 08:00
za Rocco chmury wyglądają jakby były wygenerowane bezpośrednie z PS bez żadnych modyfikacji.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Bo to KOLOR musi być!
zdjęcie zniknęło![]()
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
zniknelo, bo kiepskie bylo. szkoda zasmiecac galerie slabymi rzeczami.
to wlasnie moj problem. patrze i nie wiem, czy dobre, czy nie. sporo najwyzej ocenianych zdjec w mojej galerii, to sa zapchajdziury, czyli zdjecia, ktore wstawialem do watku bez specjalnych nadziei na to, ze sie komus spodobaja. rasta, latarnioplas, wiekszosc samolotow i ogromna czesc architektury-to tylko kilka przykladow.
co smieszniejsze-nie mam raczej tego problemu z nie swoimi pracami (tak mi sie przynajmniej wydaje). z tej okazji nastepna zapchajdziura, ktora juz swoje odlezala i nie mogla sie doczekac swojej kolejki ze dwa lata...
wszystkim odwiedzajacym bardzo, bardzo dziekuje. zwlaszcza za szczerosc i odwiedziny
pzdr
175.
Kołokoła
jak zwykle tym razem rowniez nie szczedzcie krytyki.