Makieta podoba mi się, choć po lewej utworzyła się jakaś pixeloza czy cóś.
Ostatnie to chyba F-15. Crop. Skądżeś go chwycił, z mostu ? Jakim szkiełkiem
Makieta podoba mi się, choć po lewej utworzyła się jakaś pixeloza czy cóś.
Ostatnie to chyba F-15. Crop. Skądżeś go chwycił, z mostu ? Jakim szkiełkiem
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
70-300 zlapany na 300mm
wchodzil w ciasny zakret i dosyc nisko-i tak byl za szybki dla mnie, bo w pelnym kadrze brakuje polowy skrzydla- tutaj przycialem, zeby pokazac kabine. tak na oko to jest 30% oryginalnego kadru. widac zreszta po szczegolach, ze to wycinek
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ostatnie bardzo fajne, ale nie lezy mi ten wystający daszek na dole. Bez niego nie bedzie jeszcze lepiej ?
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Jak pokazałś na zdjęciach amplituda temperatur w ciągu doby jest porażająca i aby dobrze się czuć to trzeba być przyzwyczajonym do tego. 170- zbieżności, jak pisał Rocco za mało w kadrze budynków dlatego przestrzeń na zdjeciu jest jakby nie zagospodarowana. 171- lecący samolot myśliwski w taki sposób sfocony, uważam za co najmniej świetny. 172- podoba mi sie rozplanowanie kadru, skromność i oszczędność koloru.
pozdrawiam Wiejo
no nareszcie....
zamiast pisac w kazdym watku typu "co mnie ostanio ucieszylo" a pozniej co "mnie wkurzylo" i do tego jeszcze kupa innych (np humor), pomyslalem, ze zamiast tego wrzuce zdjecie
jestm po przeprowadzce, po dwoch tygodniach bez netu, bez telefonu stacjonarnego, z chorymi dzieciakami (mam nadzieje, ze to nie grypa), z milionem rachunkow do wyjasnienia, po wizycie rodziny podczas przeprowadzki i po dwoch tygodniach niespania
ale zeby was nie zanudzac, to cos klasycznego.
...
PS
zapomnialem dodac, ze mam 13 stron zaleglych newsow z forum...
pzdr
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Witaj wśród żywych
Zdrowia dla dzieci!
(foto skomentowałam w Galerii).
Ostatnie to ładny geometryczny klasyk wspaniałej szklanej elewacji. Normalizacji w życiu osobistym i powrotu dzieci do zdrowia życzę.
pozdrawiam Wiejo
Fajnie znów oglądać Twoje krzywulce i kątulce![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA