wylazlem z nory i od razu mi sie nastroj poprawil
nawet kwiatka sfocilem (chyba sie starzeje...)
usmiechnijcie sie-ZAWSZE jestescie w jakiejs kamerze ...
wylazlem z nory i od razu mi sie nastroj poprawil
nawet kwiatka sfocilem (chyba sie starzeje...)
usmiechnijcie sie-ZAWSZE jestescie w jakiejs kamerze ...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Fajne odbicie gdyby nie lekkie zafalowanie krawędzi nie wpadłbym, że to auto portrecik.
pozdrawiam Wiejo
Fajnie, fajnie, dobrze poukładane.
Ale ty tam masz ciepełko...
z tym ciepelkiem to roznie bywa
ponizej zdjecia z wczoraj. roznica 25 stopni temperatury w ciagu jednego dnia nie jest az tak rzadka. trzeba sie tu urodzic, zeby byc do tego przyzwyczajonym. ja nie moge.
tak bylo wieczorem:
kilkanascie cm sniegu, ok 1cm lodu na wszystkim i minus 5 z porywistym wiatrem
a tak dzisiaj rano
teraz wieczorem juz nie ma prawie sniegu-jutro nie bedzie sladu i bedzie znowu 15-20 stopni
ale ja nie o tym
zobaczylem zabawe RE i rocco z makietami i zrobilem swoja wersje. tzn juz wczesniej, ale nie mialem smialosci pokazac
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Fajna ta makietaDługo tych ludzików strugałeś? A czym malowane?
![]()
Ostatnie fajnie wyszło. Nie próbowaleś na auto wyostrzyć ?
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Takie skoki temperatur i na mnie źle działaja, ostatnimi laty i u nas sporo tego doświadczyłem.
Makietka OK, fajnie wyszła bo nie ma drobnych przedmiotów na granicy ostrości z nieostrością. Patrząc na tę żółtą taksówkę przyszlo mi do głowy, że mogłem podbić nasycenie kolorów w swojej "makietce", żywsze barwy podkreślają "zabawkowość" obrazka.
kiedys wszystko bylo prostsze-czlowiek wycigal aparat, walil pareset fotek i po klopocie. teraz zanim sie zastanowie, popatrze, wzrokiem pomierze, swiatlo ocenie, niebo poobserwuje, i jeszcze inne pierdoly, to... sie czlowiek zastanawia w pewnym momencie: a moze jednak nie robic...?
a wszystko w poszukiwaniu nowego...
170.
ro-Zbieżności
dziekuje wszystkim za komentarze i odwiedziny![]()
pzdr
Robic, K@czy, robić
Na powyższej jednak dla mnie trochę za dużo pustego nieba w środku a za mało tytułowych zbieżności.
Jakby tak troche szerzej...
Zmieniłyby się proporcje, więcej byłoby boków a mniejsza "dziura"
Nie wiem, to Twoja bajka, ja tylko sobie gdybam![]()
dzieki rocco-podales wlasnie dokladny opis kadru, ktory zrobie... jak sobie w koncu kupie 9-18
szerokosci brakuje i nic na to nie poradze. 14-54 to doskonale szklo, ale ... no wlasnie- mniej szerzej trzeba
z braku czasu odgrzewam swieze zdjatka z zamrazarki
171.
:... mówi, że matka siedzi z tyłu!!! tak powiedział,no ..."