No, no, nigdy nie myslalam, ze wpadne w taki zachwyt patrzac na robale.
W 70 mozna sie zakochac, a ten z 72 tez przystojny.... tylko jak dla mnie troche za wlochaty![]()
No, no, nigdy nie myslalam, ze wpadne w taki zachwyt patrzac na robale.
W 70 mozna sie zakochac, a ten z 72 tez przystojny.... tylko jak dla mnie troche za wlochaty![]()
Strasznie ładne te robale tak powiesić sobie w salonie o wymiarach 100x80
trzeba zaopatrzyć się w butle gazu zamrażającego ,zamrozić całą łąkę i brać się do focenia
A tak poważnie to rewelacyjna robota .
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Portrety naturalne i sympatyczne. Szkoda, że na drugim nie widać odlatujących "spadochroniarzy" z dmuchawca.
Nie mogę nie odnieść się do ostatniej serii makro. Świetne zdjęcia, a nr 70 w pełni zasługuje na grad piątek w galerii. Znakomity kadr i oświetlenie. Gratuluję.
Nie znam się za bardzo na portretach, uczę się i oglądam. Jako oglądacz moge napisać o moich odczuciach. Pierwszy bardzo przyjemny, natomiast na drugim twarz jest chyba trochę za ciemna.
Podoba mi się 74. ale dla mnie za wąsko cięte. A fota 75. klimatyczna bardzo![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
noooo, 76 REWELACJA !!!!Gratulacje
.... super fotki![]()
pozdrawiam serdecznie, Sebu$
76, 77 - super !
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.