Motylki fajne, pierwszy chyba najlepszy, choć brak mi czegoś jako uzupełnienie jako drugi plan.
/*...................*/
/* ...........................*/
Z tego co widzę, to ZD 14-54 byłby dla mnie "złotym środkiem". Motyle jak zwykle bardzo przyjemne dla oka.
Podoba mi się też ślimak. Sigma 105mm to jednak całkiem "grande obiektyw", zwłaszcza w odpowiednich rękach.
PS: dziękuję za komplement (post #93)
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
z tych ostatnich nic się nie podobało
to może motylki z dzisiaj będą lepsze
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Wczoraj miałem mozliwość robienia zdjęć wlaśnie wspomniana powyżej sigmą dzieki użyczeniu przez jednego z Olyklubowiczów. Niestety nie mogę się nimi pochwalić bo wszystkie wyszły rozjechane (poruszone, przestrzelona ostrość itp). Moze coś w weekend uda mi sie "ustrzelic co bedzie mozna pokazac niemniej jednak wniosek mój taki ze całkiem fajne to szkło i skala 1:1 robi swoje - nei mówiąc juz jak sie nałoży ryanoxa - wtedy to mrówka naprawdę jest OGROMNA![]()
Ten pajączek na 63. wyszedł nawet przyjaźnie.Motyle urocze. I zastanawiam się, jak Ty je fotografujesz. Przede mną uciekają
![]()
64 - Pluskwiaczek jak dla mnie za mała GO , reszta bardzo przyjemne w odbiorze. Pozdrawiam
trzeba trochę wyczucia i wprawy a można fajne fotki robićczekam na fotki
przede mną też uciekają ale czasem uda się coś ustrzelić, więc trzeba dalej próbować
GO ciut jest przy mała zwłaszcza na brzegu owada![]()
również wszystkich pozdrawiam
następna seria do oceny