Bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa, na piwo Ramzesa to już od dawna się czają
, Sebu$ potrafisz tylko o tym jeszcze nie wiesz
.
Następne trzy nowe
Bardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa, na piwo Ramzesa to już od dawna się czają
, Sebu$ potrafisz tylko o tym jeszcze nie wiesz
.
Następne trzy nowe
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Wszystkie świetne a 84 takie jak najbardziej lubię![]()
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Na 84 muchozol obłedny![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Ooo, i następna świetna seria motylków i innych robali. Zaczyna mi brakować przymiotników, aby oceniać Twoje zdjęcia![]()
Jak zawsze trzymasz poziom, ale mnie interesuje tym razem co innego. Masz może jakieś portrety z tej sigmy cykane?
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Podoba mi się 85, bardzo pogodna fotka. I 83 - świetny moment, na pewno niełatwy do ustrzelenia, tylko trochę przykro, że motylek startuje z mało atrakcyjnego kwiatka. Ale moment przedni.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
85 i 86 bardzo fajne. Ze wskazaniem na 85 - ładnie uchwycone emocje.
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.