Te fotki z mchami znakomite. A co to za wąż? Czy czasami nie gniewosz?
Te fotki z mchami znakomite. A co to za wąż? Czy czasami nie gniewosz?
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
18 fajna - ile ten pająk ma oczu ??![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
dzięki, ten pająk miał 4 mm![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Tytuł wątku rewelacyjny, a 13-tka przepiękna. Naprawdę miło ogląda się twoje zdjęcia, gratuluję.
No,mają ludziska inwencję tfurczom.
Wypociny.Co za słowo...
Nie wiem dlaczego tak popularne w odniesieniu do twórczej pasji i to nie tylko tej fotograficznej,bo spotkałem się też z tym określeniem w odniesieniu do poezji.[sic!]
Ważne,że autorowi się podoba.
Pozdrawiam i sorki za OT.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Pogimnastykuj się w chaszczach z makroobiektywem to wypociny będą Ci pasować idealnie
Ostatni pajączek fajny, rozumiem, ze był tak mały, ze nie dalo sie już osiagnąź większej GO ale i tak jest OK.
Fotka powyżej niego nieco chaotyczna, trudno mi wypatrzeć, gdzie kończy się zielsko a zaczyna owad![]()
Ostatnio edytowane przez andre77 ; 11.04.09 o 18:27