Witam !
W E-410 brakuje mi stabilizacji dla zdjec ze szklem Zuiko 70-300 ale
dla Zuiko 11-22 i 14-54 nie zauwazylem ze mi jej brak.
Dla nocnych zdjec podpinam statyw.
Pozdrawiam
Witam !
W E-410 brakuje mi stabilizacji dla zdjec ze szklem Zuiko 70-300 ale
dla Zuiko 11-22 i 14-54 nie zauwazylem ze mi jej brak.
Dla nocnych zdjec podpinam statyw.
Pozdrawiam
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
czyli Waszym zdaniem lepiej wychaczyc jakąś uzywaną 510 niz 420?
witam ponownie po przerwie
prosba o chyba ostatnia poradę...
biore jednak aparat na raty, wiec troche łatwiej mi bedie przeznaczyc wieksza kase na zestaw. I tu moje pytanie, czy 620 jest aż tak dobra, że warto zapłacić za nią prawie 2 razy wiecej niż za 520? - wlasnie miedzy tymi 2 modelami sie waham, jesli ktos by cos poradził..będę wdzięczny![]()
Jak nie potrzebujesz odchylanego wyświetlacza, to bierz E-520 i jakieś lepsze szkła.
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Skorzystaj z tego wątku, na pewno znajdziesz tam odpowiedz na większość twoich pytań za i przeciw dotyczących modeli E510/520 i E620:
https://forum.olympusclub.pl/showthr...762#post313762
pozdrawiam![]()
E-M10 Mark IIIs, 14-42 EZ, E-520, 14-54 ...
j.w. Kup body E-520 a za resztę ZD 14-54.
------------------------------------------------
E-510
MZ w tej chwili E-620 jako supernowość, reklamowana gdzie się da, ma mocno wyśrubowaną cenę. Więc za poprzednikami - jeśli teraz to kupuj E-520.
The question is: What is a Mahna Mahna?
dokładnie o takim rozwiązaniu myślałem, może też o nieco tanszej Sigmie 18-50mm f/2.8 EX DC Macro. Tylko w pracy (jest tam paru fotocfaniaków) powiedzieli ze lepiej kupic lepsza puszke bo obiektyw i tak dokupie za jakis czas a puszki juz nie wymienie na lepszą tak szybko.
Pytałem o tego 620 bo (wszystko to na zasadzie "podobno") lepiej radzi sobie ze zdjeciami nocnymi, i zdjecia są jakby ostrzejsze.