Witam - podpowiedzcie czy warto dołożyć do zakupu 520 ( 2099 zł w dual kit ), a może zostać przy 420 ( 1699 w dual )? 400 pln za stabilizację i wygodniejszy uchwyt, bo innych różnic nie zauważyłem?
Dzięki.
Witam - podpowiedzcie czy warto dołożyć do zakupu 520 ( 2099 zł w dual kit ), a może zostać przy 420 ( 1699 w dual )? 400 pln za stabilizację i wygodniejszy uchwyt, bo innych różnic nie zauważyłem?
Dzięki.
Warto. Choćby dla samej stabilizacji.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Jak najbardziej warto.
Kolejna różnica to pojemniejsza bateria w E-520. Nie wiem jednak jak ta pojemność przekłada się na ilość zdjęć.
Warto. 420 w ogóle nie ma za co trzymac. A stabilizacja to swietna sprawa.
Może warto rezejrzec sie za 510 w dual kicie? jeszcze bywają. W Euro RTVAGD widziałem niedawno, ale ceny nie pamietam. Napewno tańszy od 520, a róznice w sumie między nimi niewielkie.
FUJIFILM X10
niewarto!
Jeżeli chcesz upychać aparat po kieszeniach, to E-420. Jak wolisz mieć za co trzymać, to E-520. Jak nie potrafisz zdecydować się, poczekaj aż E-620 pojawi się na sklepowych półkach![]()
Jezeli chcesz mieć malutką lustrzankę,dobrze Ci leży w dłoni to wg mnie nie warto dopłacać.Bez stabilizacji da się zyć.Chyba,że zamierzasz robić fotki w trudnych warunkach bądż uzywac dłuzszego teleobiektywu.
Moim skromnym zdaniem zakup Oympusa serii 4XX ma sens jezeli nie planujemy zakupu dużych i cięższych szkieł
Aparat ten doskonale współpracuje z kitowymi obiektywami i naleśnikiem.Pisząc "współpracuje" mam na mysli bdb wywazenie,a więc komfort pracy.