A dlaczego ja zdjęć nie widzę?
A dlaczego ja zdjęć nie widzę?
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
wiesz trudno bylo bawic sie w kadrowanie na TF, ze wzgledyu na to ze tlum ludzi tam byl i doslownie 2 sekundy 'czystego pola' mialam a tak ciagle ktos w kadr wlazil zaslanial i tak jakos szlo ; ) z chyba 200 zdjec wyszlo kolo 10 w miare dobrych
ale juz w czerwcu bede miala okazje do poprawienia sie na kolejnej edycji ;p
hm...nie mam pojecia czemu : ( moze to wina przegladarki? ja otwieram w explorerze i dziala mi wszystko...
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
Rozumiem to, często tak bywa w reporterce. Zawsze można jednak coś wykombinować i przedrzeć się w przódWłaściwie te zdjęcia to bardziej fotografie tatuażystów niż reportaż - do reportażu trochę chyba brakuje innych kadrów. Nie wiem choćby jak to wyglądało w całości itd - takie detale są wisienkami na reportażowym torcie
Pisałaś chyba, że Twój chłopak zajmuje się tatuażem - więc może reportaż z jego studia?
A w ogóle to sam myślę o dziarce, także tematy bliskie
pozdrawiam
Już widzę i jestem pod wrażeniem. Niezłe.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
to byla moja pierwsza proba reportazu takze zbyt wiele spodziewac sie nie mozna, acz moim skromnym zdaniem nie jest chyba tak zlewiesz wszystko w moim przypadku dziala metoda prob i bledow, nie mam nikogo kto mi powie, jak to ogarnac wszystko, bo nie mam wsrod znajomych ludzi interesujacych sie fotografia- stad tez moja obecnosc na forum...bo przeciez matki nie poprosze o ocene
hehe
teraz OT- moj mezczyzna dziara w domu [ uprzedzam pytania- 100% sterylnosci zachowane ] , acz za jakis czas planuje zalozenie studia... narazie to rozglada sie za dobrym lokalem no i chce powalczyc o dotacje z unii ^^ bo slyszelismy ze dorzucaja sie dosc spora sumka.
co do tat2 Twego- dobrze dobrze im wiecej wydziaranych ludzi tym lepiej : ) a potem stowrzymy ciekawe spoleczenstwo kolorowych staruszkow : ) ja sie ciesze na te wizje ;>
a masz juz wizje co bys chcial? ;>
koniec OT
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
hm...dziekuje, ale moze jakies konkretniejsze uwagi ? bylabym dźwięczna![]()
Ostatnio edytowane przez xrebelxsoulx ; 12.04.09 o 22:23 Powód: Automatyczne scalenie postów
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
Myślałem o kliszy fotograficznej, w której z czasem dziarałbym sobie jakieś ważne wydarzenia, daty, obrazki, imiona, symbole. Ale to na razie zalążek pomysłu. Nie interesują mnie żadne tribale, znaki bez znaczenia - ma być coś, co będzie wyrazem mnie.
momi zdaniem jest prosto, ale jestem subiektywna jako autorheh
no i bardzo dobrze ; ) motyw z klisza widzialam kiedys- koles mial przez srodek klatki zrobiona klisze a po bokach 2 aktorow, miejsce jakies i inne, jak sadze, wazne dla 'nosiciela' obiektymega to wygladalo : ) musisz tylko znalesc sobie dobrego tatuatora
ja jak bede slawym forografem....lolzarcik ofkorz
w kazdym razie kiedys myslalam o wydziaraniu sobie aparatu ;> ale narazie koncze plecy : ) potem bede myslec
p.s. niezly OT nam sie tu robi ;p
Fajny reportaż.
Nie dość, że temat dla mnie bardzo egzotyczny to i pokazany w ciekawy sposób, brawo.
Podobaja mi się także ostatnie dwa "kolejowe" obrazki, jest klimat.