u mnie było na odwrótod początku bawiłam się w portrety i miałam wręcz klapki na oczach
dopiero teraz odkrywam inne dziedziny
aczkolwiek chyba portrety i uwiecznianie ludzi zawsze będzie mi najbliższe i będzie sprawiać największą frajdę![]()
u mnie było na odwrótod początku bawiłam się w portrety i miałam wręcz klapki na oczach
dopiero teraz odkrywam inne dziedziny
aczkolwiek chyba portrety i uwiecznianie ludzi zawsze będzie mi najbliższe i będzie sprawiać największą frajdę![]()
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
a ja nic nie widzę
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
jestem pod wrażeniem, seria 8 wymiata
9 też bdb a z 10 najbardziej 2 i 3 mi podoba![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
średnio jestem przekonana co do tych zdjęć, ale odświeżam trochę mój wątek ; )
te zdjęcia są z castingów, niestety miałam mało czasu na 'zabawę' z ustawianiem itp ;> dużo klientów było ;p poza tym- pierwsze moje zdjęcia dzieci [średnio lubię tę 'tematykę' ; ) ]
11.1 [ moje ulubione ;p ]
11.2
11.3
11.4
11.2 przyjemnie, acz bez szału. Kolejne już bardzo mi się podoba. Taki urwis, a właściwie urwiska![]()
Fotki dzieciaków nie bardzo mi się podobają. Natomiast seria 8.X świetna. Super klimat, temat i obróbka. Mam nadzieje na więcej z tego tematu choć nie koniecznie z tej serii.
szau będzie, obiecuję Ci ;p w zasadzie miałam już 2 sesje umówione na ten tydzień, ale z powodu niezorganizowania mojego menszczyzny [] musialam je odwolac ;\ ale podopowiem, ze bedzie gotycko, a potem troche z rockowym pazurem ;>
z tematyki tatuazu pewno nie raz jeszcze bedzie, bo to dosc spora czesc mojego zycia ; ) acz nie chcialam tez wrzucac ciagle czgos zwiazanego z dziaraniem, eby was po prostu nie zanudzic ; )
a jezeli chodzi o festiwal tatuazu sam w sobie, to juz w polowie czerwca cos na bank wrzuce, bo mam nadzieje jechac na kolejna konwencje : ) tym razem duzo wieksza i lepsza ;> w Krk.
powracam z obiecanymi zdjęciami z Tattoofestu w Krakowie :] działo się, ojj działo ! ;> na pierwszy ogień show.
...w ich wykonaniu słowo 'loco' nabiera prawdziwego sensu. Bobo's Loco Carneval [ http://www.myspace.com/boboslococarneval ]* :
dozwolone od lat 18-tu ! (;
12.1 [odgaszanie papierosa na języku- kampania antytytoniowa]
12.2 [przebijanie ciała igłami]
12.3 [zabawa w 'przeciąganie liny' z tym, że przęciąganie polega na wbiciu haków w plecy i doczepieniu do nich łańcucha ...i dopiero przęciąganiu]
12.4 [wbijanie za pomocą zszywacza zszywek w rekawiczki lateksowe a potem w ciało- tutaj język.]
Brrrrr ! Ciarki przechodzą.