Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Fajnie zmasakrowana barierka - wygląda tak jakby przed chwilą odbiła się od niej przejeżdżająca furgonetka![]()
Ta linia kolejowa, to nie to. Wielokrotnie w Niemczech bywałem i zawsze ogromne wrażenie wywierał na mnie ich porządek i jakieś takie uporządkowanie. W którymś poście napisałeś, że są tam służby, które zmuszają niejako tych, którzy są odpowiedzialni za coś. I dobrze i tak powinno być. Tylko Ci powiem szczerze, że jak z tego "helmutowa" wróciłem do kraju mego rodzinnego, to odetchnąłem pełną piersią![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 8.04.09 o 23:58
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Swietnie utrzymane stare uliczki z charakterystyczną zabudową maja swój urok. Myślę, że w lecie z okien i balkonów zwisają kaskady kwiatów. Linia kolejowa fajnie zburzony ład przez barierkę.
pozdrawiam Wiejo
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wkleiłem takie zdjęcie do Galeri Alt jak w załączniku. Niestety, zadnych komentarzy, głównie minusyMnie się podoba ale pewnie jak zwykle, nie jestem obiektywny. Może większość zaglądających do Alt, nie lubi zdjęć architektury a może to zdjęcie jest marne
Proszę o Wasze opinie i nie muszą być konstruktywne![]()