A czemu tu takie przepały nam zapodajesz? wstydziłbyś się![]()
A czemu tu takie przepały nam zapodajesz? wstydziłbyś się![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
To 100% realTu też są sterty śmieci, walające się papiery itp. Nie popadajmy w kompleksy, za to można im zazdrościć zadbanych wsi. Tu rzeczywiście biją nas na głowę. Najwięszy szok przeżyłem, kiedy z powodu remontu lokalnej drogi, objazd zrobili polną drogą! Większość polnych dróg jest asfaltowa
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Ponieważ, jak już wspomniałem, miasteczko leży na zboczu wąwozu, widokiem charakterystycznym są schody i "ulico-schody" (uliczki tylko częściowo przejezdne, bo przegrodzone schodami i z poręczami):
A po tej ulicy, w obie strony, jeżdżą samochody![]()
Każde miejsce jest dobre na postawienie domu![]()
282. Jest świetneA w zimie sie fajnie po tych kocich łbach musi podjezdzac do góry samochodem
![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
A spróbuj zejść![]()