Tu coś było w tym temacie. Tylko do końca nie wyjaśnione zagadnienie.
Tu coś było w tym temacie. Tylko do końca nie wyjaśnione zagadnienie.
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Jutro pogrzebię i spróbuję do tego dojść
---------- Post dodany o 22:40 ---------- Poprzedni post był o 22:35 ----------
Swoją drogą tutaj http://olympusomd.net/custom-functio...-button-chart/ znalazłem następującą informację odnosnie mapowania klawiszy dla E-M5:
Wychodzi na to, że da się ustawić swoje funkcje tylko dla klawiszy "Prawo" i "Dół". Najwidoczniej w E-M10 jest analogicznie.Unfortunately there are some significant restrictions, referred in the manual only as “The options available vary from button to button”.
For example the right and down arrow buttons of the arrow pad are very limited with respect to the functions which can be assigned, but only to these buttons the “Drive Mode” function can be assigned (very helpful !!). By the way it is very annoying that you can not configure the Arrow Up button, which is just predefined with “Exposure Compensation”. Why Olympus?
The question is, who cares?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Drogi @helmuth-cie czekamy na foty z nowego nabytku.
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Eeeet amNajwyrazniej zla pogoda ci nie przeszkadza
(kto by pomyslal - taki maly aparat i takie duze zdjecie)
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++