E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
Te domki, a przynajmniej ich znaczna większość mają po kilkaset lat. Nawet te nowsze (w starej części miasteczka) stoją na starych, kamienych fundamentach. To jest koszmar dla fotografa- nie wiadomo co jest naprawdę poziome a co pionoweA co do porządku to wydaje mi się, że mają sprawniejsze służby. Nie te od sprzątania (te nie są wcale lepsze niż u nas), ale te od pilnowania i wymagania porządku. One potrafią "zachęcić"
Tam nie ma kanalizacji burzowej. Jak średniowiecznym rynsztokiem, wszystko cieknie tym zagłębieniem![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
No,żółwiki fajnie złapałeś.
Coś ten Rajch dziczeje,pewnie to efekt uboczny globalnego kryzysu.![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
dawno u ciebie nie bylem i zrobily mi sie zaleglosci
281-bardzo ciekawe. a srodek widziales? (ciekaw jestem, czy zupa nie zjezdza z talerza) faktycznie mozna sie pogubic, jak sie szuka poziomu posrod takich budynkow.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
żółwik na żywo u mnie, to by było coś, niestety nie występują
Twoje fajne
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300