Podoba mnie się, wzrok sam leci przez całe zdjęcie, nic dodać nic ująć. Gratuluję.
Pozdrawiam
Wylepiony
Podoba mnie się, wzrok sam leci przez całe zdjęcie, nic dodać nic ująć. Gratuluję.
Pozdrawiam
Wylepiony
562 msz bardzo udaneŁadne niebo
![]()
Ostatnie z galerii bardzo przyjemne.
Słupy elektryczne byłyby jeszcze ciekawsze gdyby pierwszy był bliżej .
Serdecznie pozdrawiam![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
podeslij ostatnie nocne. ciekaw jestem w powiekszeniu tych szumow i moze sprawdze swoje umiejetnosci w odszumianiuostatnio odszumialem czernie ze swojego z iso1600... gorzej juz byc nie moze...
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ostatnie przyjemne z uwagi na barwy natury i motyw połaczonych drutami słupów.
pozdrawiam Wiejo
Na ostatnim typowy Polski krajobraz gdzie nie patrzeć wszędzie druty.
Pozdrawiam
Adam Gandziarowski
Kombinowałem zacząć zdjęcie od słupa, ale wyszło mi, że miałbym większą część kadru zajętą przez słupy (głównie przez pierwszy) a tematem miała być linia energetyczna- druty. W tej chwili, od LG narożnika, druty prowadzą przez znaczną część kadru do pierwszego słupa.
Może niepoprawnie, ale tak mi bardziej odpowiada
Nie tylko polski, to akurat jest krajobraz Frankfurtu nad Menem
Dziękuję wszystkim, za odwiedziny i opinie
A teraz para mieszana![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 23.11.09 o 16:52
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Minimalistycznie. Wole Twoja architekture![]()
Jesli przesladuje cie pokusa, uciekaj powoli aby mogla cie dogonic
Przyznasz chyba, że to dość niecodzienny obrazekDługo się przypatrywałem- leciały tak obok siebie aż po horyzont.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA