A jakie rocco miał poprzednie nóżki? Kojarzę tylko awatara bez nóg (ino korpus).
Coby nie było że OT - dawaj więcej z kubańskiej ulicy, wiesz, że to towar pożądany![]()
A jakie rocco miał poprzednie nóżki? Kojarzę tylko awatara bez nóg (ino korpus).
Coby nie było że OT - dawaj więcej z kubańskiej ulicy, wiesz, że to towar pożądany![]()
Z przyjemnością w Twój wątek wchodzę i coraz więcej poznaję i także uczę się, bo porządne foty przedstawiasz.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Nieprzeciętne te ostatnie foty z Kuby. Klimat pierwsza klasa, również dzięki obróbce. Przyjemnie się na to patrzy.
A co do znieczulicy. Ludzie jakoś tacy teraz nieufni, jak krew zobaczą to tym bardziej. Działa u nich instynkt "po co się w coś wplątywać, jeszcze mnie się stanie". Albo patrzą i mówią "pewnie pijany" i idą dalej. A jak zareagowali na ciebie robiącego zdjęcia?
Ostatnio zauważyłem, że starsi lepiej reagują na obiektyw. Ludzie w okolicach 30-ki, 40-ki, jeżeli nie z wrogością, to ze znaczna podejrzliwością patrzą na fotografowanie. Niezależnie czy mam w łapkach 410kę, czy inny szmelc. Ze osobami starszymi jest zupełnie inaczej. Jak mnie łapią na robieniu fotek (jak już się przełamię), zagajam rozmową, a oni zazwyczaj podejmują temat. Człowiek przy okazji posłucha tego i owego (nie tylko o II Światowej i martyrologi narodu polskiego).
Enyłej. Dobrze się ogląda ten wątek, Kaz. Nawet jeśli "dziadka" zastąpił rikoś
Pozdrawiam
"There's no such thing as free titties"
kawał życia w tych zdjęciach...
314 jedno z lepszych [jak dla mnie]
Dzięki!
Heyahero-gdyby sytuacja tego wymagała, pomógłbym w miarę możliwości osobie potrzebującej. W focie, o której mowa, leżący człowiek był pod kontrolą i oczekiwano przybycia lekarza. Staram się aby nie widziano jak robię zdjęcia, bo chcę aby foty były naturalne
"nóżki"- dobre nogi nigdy nie są złe...
Poniżej kilka urlopowych (czy ja w ogóle byłem na urlopie?, zgodnie z info naszej rezydentki, abyśmy nie spieszyli się z wysyłaniem kartek pocztowych, bo średnia dotarcia do Polski wynosi cca 3 miesiące, sprawdza się to, jak dojdą do Świąt Wielkanocnych to będzie dobrze)
Wśród wielu Oryginałów z okolic Placku Katedralnego w Hawanie, spotkać można choćby tych poniżej.
348.
349.
350.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Niezły model na 348Zastanawiam się po co mu dwa cygara?
Dla brata?
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Kapitalny model, nawet wart straty paru groszy
Masz więcej z tym gościem?
348 super wypaśne![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300