Dobre zdjęcie.
Szkoda, ze nie reportaż bo od razu zastanawiam się, jak doszło do tej sytuacji i co było dalej.
Dobre zdjęcie.
Szkoda, ze nie reportaż bo od razu zastanawiam się, jak doszło do tej sytuacji i co było dalej.
Mocna fota.
Bardzo mocna, a jednak optymistyczna praca - są jeszcze ludzie na świecie, którzy są nastawieni na drugiego człowieka.
MK
R.E.C.Y.C.L.E.R - jak widać rzeczywistość przerasta często najbardziej fantastyczną fantastykę.
nie bede sie wtracal w twoja higiene
- jak spiewal Tymon Tymanski z Kurami:
"Nie odtrącaj mnie tylko dlatego, że śmierdzi, ach, śmierdzi mi z ust.
Nie emabluj mojego kolegi, choć dramatycznie capi mi z ust.
Nie dyskredytuj mojej miłości, choć faktycznie cuchnie mi z ust.
Bo może zaznasz ze mną błogości, kiedy zaakceptujesz ten wstrętny smród."
343. - PKP wroc, to dobre miejsce na "polowania", czego przykladem jest to zdjecie.
"tylko kwadrat", mocne kontrasty, perspektywa obserwatora. ciekawe jak by wyszlo, gdybys kucnal. brakuje mi kogos na zdjeciu, kto patrzylby w obiektyw, ale sie podoba.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography
Oglądając buduje fakt, że choć jedna osoba zainteresowała sie leżącym człowiekiem, przygnąbia jednak większa liczba osób obojętnych.
pozdrawiam Wiejo
Tak, świetna fota!
daleko na marginesie - troszkę bym wyprostował, ale to drobnostka
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Takich czasów dożyliśmy,że widok leżącego człowieka,nie robi już na nas żadnego wrażenia.Żyjemy w świecie konsumpcjonizmu,hedonizmu ograniczonego do własnego ja,gdzie ja to pępek świata a słowo - 'bliźni' to anachronizm językowy,który zastąpiliśmy nowym słowem - klient,któremu można coś sprzedac albo kupic z zyskiem.
Takie zdjęcie jak to,które zrobił Kaz,ma w sobie bardzo mocno mówiące przesłanie;że w całym tym dzisiejszym,dziwnym świecie są tacy,dla których człowiek jest ciągle człowiekiem.
Na zakończenie,zacytuję mój ulubiony fragment ze znakomitej piosenki Cz.Niemena pt.'Dziwny jest ten świat' :
'Lecz ludzi dobrej woli jest więcej
i mocno wierzę w to,
że ten świat
nie zginie nigdy dzięki nim.
Nie! Nie! Nie! '
Pozdrawiam.
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography