Oglądnałem Twoje fotki i musze powiedziec ze masz oko do kadrów i wyczucie obróbki. Z niezłym "przytupem" rozpocząłeś swoje portfolio.
Poprzeczka wysoko juz przez Ciebie uniesiona, wiec teraz czekamy na kolejne przynajmniej równie dobre strzały![]()
Oglądnałem Twoje fotki i musze powiedziec ze masz oko do kadrów i wyczucie obróbki. Z niezłym "przytupem" rozpocząłeś swoje portfolio.
Poprzeczka wysoko juz przez Ciebie uniesiona, wiec teraz czekamy na kolejne przynajmniej równie dobre strzały![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
1,2,3 z pierwszej strony lubię taki klimat Cisza, spokój i jak woda się wylewa z monitora.
Numeruj fotki łatwiej będzie się odnaleźć.
Drogo, źle ale za to nie terminowo, extra płatne gadanie głupot. Pozdrawiam taztaz.
Bardzo dziękuję za wszystkie opinie, porady i komentarze, mam nadzieje, że uda mi się utrzymać poprzeczkę heh
Dzisiaj trochę odmiennie tematycznie, chociaż dużo bardziej wolę fotografować krajobrazy, scenerie, naturę itp.
Ostatnio edytowane przez japawel ; 24.03.09 o 23:20
Uciekamy w sztukę, która jest większą pułapką.
Po jakimś czasie tylko ból jest dla nas inspiracją.
Ostatnie przekadrowałbym poziomo. Góra jest zupełnie zbędna i troszke psuje. Spróbuj.
Ostatnio edytowane przez Ramzes_II ; 24.03.09 o 23:10
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
właściwie, możesz mieć rację, spróbuję, chociaż już wcześniej myślałem o tym, ale jakoś nie pasowałaby mi ucięta latarnia heh, ale zaraz zobaczę jak to wygląda.
Pozdrawiam
w poscie wyzej masz przykład![]()
miałeś rację, właśnie wykadrowałem niemal, że identycznie i lepiej się to prezentuje, edytować tamte zdjęcia czy pozostawić innym do oceny?
Literówka się wkradła, miało być zdjęcie heh. Przerobiłem wg. wskazówek, z tym, że zmieniłem też na sepie, jakoś bardziej mi się jednak tak podoba. Dzięki
A tak w ogóle, to do tego zdjęcia nasuwa mi się cytat "Starość zamiast jutra posiada wczoraj"
Ostatnio edytowane przez japawel ; 24.03.09 o 23:24