105 bardzo przypadło mi do gustu.
105 bardzo przypadło mi do gustu.
Dzięki za wejścia i opnieciesze sie
jeszcze jedna "seria" z Turbacza ...
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Nie wiem, ale wydaje mi się, że tego typu zdjęcia wyglądają najlepiej bez ludzi w kadrze. I właśnie takie najbardziej mi się podobają.
Dawno nie byłem w Twoim wątku, ale muszę przyznać, że robisz znakomite postępy. 102 piękna, ale i te z Turbacza znakomite, a z pieskiem, bardzo mi do gustu przypadło. Swoją drogą, chciałbym zaznać takiej zimy. Pięknie, choć to jużwiosna.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Ależ widoki!![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
Zima jak z obrazka. Bardzo przyjemna seria.
Dziękuje wsyztskim za wpisy wejścia i ciesze się ze sie podoba
A zima tam rzeczywiście fantastyczna![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
A jestem jeszcze ciekawa co powiecie na temat tych zdjęć. ?z szufladki, jeszcze ze starego aparatu....lubie je
P.S nie wiem czy mi sie troszke monitorek nie przestawił?![]()
Wolnośc to prawo czynienia wszystkiego,na co pozwalają prawa.
Landscape Photography