Dziękino ostatnie rezczywiście może ostrość troche nie ta...
![]()
Dziękino ostatnie rezczywiście może ostrość troche nie ta...
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Witam po dłuższej przerwie stara sie powrócić na forumna początek kilka zdjęć proszę o Wasze opinie
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Witaj po przerwie
Najbardziej przypadły mi do gustu 130 i 127, w takiej właśnie kolejności.
Siklawa, jak to Siklawa - ładnie się prezentuje. Ściernisko ciekawe, na miniaturce myślałam, że to kredeczki, trochę szkoda przepałów. Podobają mi się kolorowe zdjęcia, bo nie przesadzasz z nasyceniem, ładnie się prezentują.
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Bardzo ładna seriamnie najbardziej podoba się 129 ale reszta również fajna!
jest ładnie
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Miodnie
Ściernisko - bardzo pomysłowa fotka, może tylko coś by pokombinować z kompozycją.
Widoczek 127 - prosty, niby nic, a mogę siedzieć i kontemplować
Ostatnie zdjęcie 130 - czy za przełęczą Rozdziela, obok dawnego przejścia granicznego, nadal stoi czerwone krzesełko?![]()
Dziękuje Wam bardzo za opnie i dobre słowomoże w końcu coś rusze do przodu z tą fotografią
hmmm... żadnego czerwonego krzesełka nie było...niestety
DZIĘKI!
Wczoraj byliśmy ze znajomymi na wschodzie słońca> Babia Góra....wschód nam tak średnio się udał, troche zamglone było...jednak ciekawa jest Waszych opini na temat tych zdjęć. Sama nie wiem co o nich myśleć![]()
OK! Pora na pierwszego posta na FR!
131. Ciekawie zaprezentowany zachód, przyciemniona (wręcz czarne góry -> ale rozumiem, że to po to, by uwypuklić tło)...
132. Zastosowałaś ten sam manewr, ale w tym przypadku, doznałem pozytywnych odczuć i to zdjęcie, zdecydowanie bardziej mi się podoba...
133. Nie przemawia do mnie, ale nie powiem, że jest złe... Wszystko jest przedstawione "czytelnie" i w najlepszym porządku...![]()
OLYMPUS E-520 + ZD 14-42 + ZD 40-150 +
PP13; 21; 31mm + HAMA UV + Metz 48 AF-1 DIGITAL
Łukasz784 bardzo dziękuje Ci za opinie![]()