Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 72

Wątek: Zdjęcia MissTiriss

| OlyJedi
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    podobaja sie
    choc palac wyszedl jak jakas grecka budowla
    tak, zdecydowanie większe prosimy i jakby o pół milimetra w prawo obrót.

Awatar misstiriss
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Trochę nowych. Zamieszczam nocne przygody w Poznaniu Strałam się dobrze kadrować. Ładnie dobrać ciekawe kompozycje ...Fotograficzni mentorzy proszę rzućcie okiem
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Carolx.jpg
Wyświetleń:	206
Rozmiar:	89,8 KB
ID:	13277   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	Tree2.jpg
Wyświetleń:	208
Rozmiar:	100,0 KB
ID:	13278  

| OlyJedi Awatar Splesh
    Mieszka w
    Swarzędz/Poznań
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Widzę, że wielkopolska grupa olymaniaków się rozrasta To bardzo dobrze Może uda się kiedyś jakiś plenerek zorganizować w końcu

Co do zdjęć (miejsca oczywiście mi dobrze znane), to muszę przyznać, że Carolx przykuło moją uwagę na dłużej. Fajnie wykorzystałaś odbicie foteli w ścianie, zdjęcie zyskało pewnej trójwymiarowości, kojarzy mi się z filmami sci-fi

Tree2 byłby ciekawsze, gdyby było bez tree

Pozdrawiam

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Carolx coś w tym jest ale mi się nie za bardzo podoba. Ciężko się skoncentrować. Dwie rzeczy :
    • kreska przechodząca przez czoło modelki
    • Tatuaż na lewej ręce ( jeśli to tatuaż )

Tree2: W przeciwieństwie do Splesha drzewo mi się podoba ale urok psują znaki drogowe po lewej stronie.

Awatar misstiriss
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Splesh Zobacz posta
    Widzę, że wielkopolska grupa olymaniaków się rozrasta To bardzo dobrze Może uda się kiedyś jakiś plenerek zorganizować w końcu

Co do zdjęć (miejsca oczywiście mi dobrze znane), to muszę przyznać, że Carolx przykuło moją uwagę na dłużej. Fajnie wykorzystałaś odbicie foteli w ścianie, zdjęcie zyskało pewnej trójwymiarowości, kojarzy mi się z filmami sci-fi

Tree2 byłby ciekawsze, gdyby było bez tree

Pozdrawiam
    Dzięki Uważam, że nasze miasto jest piękne i ma wiele do pozakaznia zmienia się i kwitnie Jeśli chodzi o plenerek to jesteśmy chętne i to bardzo (ja i moja szanowna sąsiadeczka z ul.Królewskiej która też sie pojawia na forum więc tylko szykować aparaty,umawiać się na konrtetną godzinkę i wiiooo w teren
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Cytat Zamieszczone przez dreptak Zobacz posta
    Carolx coś w tym jest ale mi się nie za bardzo podoba. Ciężko się skoncentrować. Dwie rzeczy :
    • kreska przechodząca przez czoło modelki
    • Tatuaż na lewej ręce ( jeśli to tatuaż )

Tree2: W przeciwieństwie do Splesha drzewo mi się podoba ale urok psują znaki drogowe po lewej stronie.
    W takim razie muszę znaleźć odrobine czasu i nieco 'PoPhotoszopić' :P myślę, że Twoje uwagi są bardzo życzliwe i konstruktywne faktycznie obie kompozycje wymagją dogłaskania
    PS. W Carolx tatooo mi się podoba ale krechę trza out
    Ostatnio edytowane przez misstiriss ; 5.03.09 o 18:59 Powód: Automatyczne scalenie postów

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar droplet
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Carolx.jpg fajny pomysł i dobrze mi się ogląda to zdjęcie, jakości nie oceniam

| OlyJedi
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    bardzo podoba mi sie Carolx
    widzac te 'kreski' przyszlo mi do glowy ze zamiast je retuszowac pewnie probowalabym dolozyc ich wiecej na clym zdjeciu - klimat extra
    poza i mina modelki rewelacyjna - tatuaz dodaje klimatu
    rozprasza mnie tlo (szczegolnie ten niebieski i zielony 'dynks')
    gdybym byla autorem tego zdjecia podeslala je do dobrego fotoszopera
    i poprosila go o pomoc w 'podrasowaniu'
    moim skromnym zdaniem super pomysl

aaaa misstiriss zazdroszcze tak pieknej i fotogenicznej modelki
    Ostatnio edytowane przez szara ; 5.03.09 o 19:30

Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Z tym photoshopieniem to bym się tak nie spieszył. Szara ma inne zdanie a to znaczy że zdjęcie jest dyskusyjne co dobrze o nim świadczy

| OlyJedi Awatar diveata
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Carolx - bardzo ciekawe zdjęcie, aczkolwiek wzbudza u mnie mieszane uczucia.. z jednej strony te odbijajace sie fotele tworzą fajny efekt, ale już ta rurka przechodząca przez czoło modelki rozprasza
    Dive now - Work later
    Blondynka z aparatem: http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=15793
    Podróże małe i duże: http://www.globtroteria.pl

Awatar misstiriss
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    Kreska już wystemplowana ale nie będę wrzucać, bo nie chcę Was zanudzać w każdym razie wygląda o wiele lepiej. Modelka zaprzyjaźniona artystka ma poprostu pozowanie we krwi Bardzo się cieszę, że jakaś dyskusja się wywołała i że zdjęcie/zdjęcia są choć trochę interesujące ...
    Pewnie technicznie pozostawiają dużo do życzenia, ale trzeba się na czymś na początek skupić a ja się staram na kompozycji i kadrowaniu. Serdecznie wysztkich pozdrawiam z przyjemnością witam dziewyczyny