podobaja sie
choc palac wyszedl jak jakas grecka budowla
tak, zdecydowanie większe prosimy i jakby o pół milimetra w prawo obrót.
podobaja sie
choc palac wyszedl jak jakas grecka budowla
tak, zdecydowanie większe prosimy i jakby o pół milimetra w prawo obrót.
Trochę nowych. Zamieszczam nocne przygody w PoznaniuStrałam się dobrze kadrować. Ładnie dobrać ciekawe kompozycje
...Fotograficzni mentorzy proszę rzućcie okiem
![]()
Widzę, że wielkopolska grupa olymaniaków się rozrastaTo bardzo dobrze
Może uda się kiedyś jakiś plenerek zorganizować w końcu
Co do zdjęć (miejsca oczywiście mi dobrze znane), to muszę przyznać, że Carolx przykuło moją uwagę na dłużej. Fajnie wykorzystałaś odbicie foteli w ścianie, zdjęcie zyskało pewnej trójwymiarowości, kojarzy mi się z filmami sci-fi
Tree2 byłby ciekawsze, gdyby było bez tree
Pozdrawiam
Carolx coś w tym jest ale mi się nie za bardzo podoba. Ciężko się skoncentrować. Dwie rzeczy :
- kreska przechodząca przez czoło modelki
- Tatuaż na lewej ręce ( jeśli to tatuaż )
Tree2: W przeciwieństwie do Splesha drzewo mi się podoba ale urok psują znaki drogowe po lewej stronie.
DziękiUważam, że nasze miasto jest piękne i ma wiele do pozakaznia
zmienia się i kwitnie
Jeśli chodzi o plenerek to jesteśmy chętne i to bardzo (ja i moja szanowna sąsiadeczka z ul.Królewskiej
która też sie pojawia na forum
więc tylko szykować aparaty,umawiać się na konrtetną godzinkę i wiiooo w teren
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
W takim razie muszę znaleźć odrobine czasu i nieco 'PoPhotoszopić' :P myślę, że Twoje uwagi są bardzo życzliwe i konstruktywnefaktycznie obie kompozycje wymagją dogłaskania
![]()
PS. W Carolx tatooo mi się podobaale krechę trza out
![]()
Ostatnio edytowane przez misstiriss ; 5.03.09 o 18:59 Powód: Automatyczne scalenie postów
Carolx.jpg fajny pomysł i dobrze mi się ogląda to zdjęcie, jakości nie oceniam![]()
bardzo podoba mi sie Carolx
widzac te 'kreski' przyszlo mi do glowy ze zamiast je retuszowac pewnie probowalabym dolozyc ich wiecej na clym zdjeciu - klimat extra
poza i mina modelki rewelacyjna - tatuaz dodaje klimatu
rozprasza mnie tlo (szczegolnie ten niebieski i zielony 'dynks')
gdybym byla autorem tego zdjecia podeslala je do dobrego fotoszopera
i poprosila go o pomoc w 'podrasowaniu'
moim skromnym zdaniem super pomysl
aaaa misstiriss zazdroszcze tak pieknej i fotogenicznej modelki![]()
Ostatnio edytowane przez szara ; 5.03.09 o 19:30
Z tym photoshopieniem to bym się tak nie spieszył. Szara ma inne zdanie a to znaczy że zdjęcie jest dyskusyjne co dobrze o nim świadczy
Carolx - bardzo ciekawe zdjęcie, aczkolwiek wzbudza u mnie mieszane uczucia.. z jednej strony te odbijajace sie fotele tworzą fajny efekt, ale już ta rurka przechodząca przez czoło modelki rozprasza
Dive now - Work later
Blondynka z aparatem: http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=15793
Podróże małe i duże: http://www.globtroteria.pl
Kreska już wystemplowanaale nie będę wrzucać, bo nie chcę Was zanudzać
w każdym razie wygląda o wiele lepiej. Modelka zaprzyjaźniona artystka ma poprostu pozowanie we krwi
Bardzo się cieszę, że jakaś dyskusja się wywołała i że zdjęcie/zdjęcia są choć trochę interesujące
...
Pewnie technicznie pozostawiają dużo do życzenia, ale trzeba się na czymś na początek skupića ja się staram na kompozycji i kadrowaniu. Serdecznie wysztkich pozdrawiam
z przyjemnością witam dziewyczyny
![]()