Ma pewnie swoje sposoby![]()
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
To nic, bo i tak Edek ma chyba wyłączoną
Czarny kwadracik to chyba to?
PS
Sorki z a OT ale sam dałem + i zastanawiam się, czy to działa...
O, fucktycznie, wyłączona
Trzeba włączyć
O, już jest chyba dobrze![]()
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 18.02.09 o 18:46
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Świetna robota, dzięki za trud w zamian +.
Zapraszam do komentowania moich zdjęć w galerii.
Taki tam wątek z moimi różnistymi zdjęciami, oraz ślubno plenerowe zmagania.
Poszukujesz ciekawych wtyczek do GIMPa zajrzyj koniecznie tutaj....
Dzięki za poradnik, również +!
Pomyślałem sobie też, czy mimo wszystko nie wyszłoby prościej i taniej kupić farbki i namalować tą Panią od początku.
Jak tak podliczyć koszt aparatu, Photoshopa, komputera, dobrego monitora...
A ja się zastanawiam czy nie dać ci minusa, bo teraz wszystkie kobiety w galerii będą wyglądały tak samo...
![]()
Ostatnio edytowane przez Eddie ; 20.02.09 o 15:06 Powód: Automatyczne scalenie postów
BernArt - Moje zdjęcia
Świetna robota. Oczywiście + .
E- system i N-system