51 bardzo ciekawe, pozostałe coś ciemnawe...
51 bardzo ciekawe, pozostałe coś ciemnawe...
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Klimatyczna ta ostatnia wrzutka. Nie dołująca![]()
Dzięki Grizz, rozjaśniłem pozostałe nieco - niestety, zawsze tak się dzieję, jak zgrywam fotę na matrycy lapcokowej...
Poza tym, cieszę się niezmiernie, że coś Cię tu zaciekawiło - zawsze mogło 'nie gadać', bo to wysokości w okolicach 1400-2000, ciut nisko jak na Twoje osiągnięcia![]()
Wszystkie trzy ciekawe, choć MZ wszystkie ciut ciemne![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
51- bardzo malownicze i podoba sie kąpiel szczytów w chmurkach, 53- uważam, że prześwietny widok ze zbocza sie roztacza warty uwiecznienia.
pozdrawiam Wiejo
Powrót do pięknych krajobrazów51 - widok dość egzotyczny dla osoby z nizin, więc tym bardziej się podoba.
Pozdrawiam, Jola
Hm, jak tak patrzę na normalnym monitorze na poprzednią wrzutę, to aż muszę Was przeprosić, że takie ciemne to faktycznie było. Następnym razem jak będę chciał obrabiać zdjęcia na laptopie, to bijcie mnie po łapach
I żeby na pusto nie gadać...
Miodna ta ostatnia seria. Pierwsze - ładne kompozycyjnie, ślimak prowadzi wzrok ładna tonacja.
Na drugim fajny klimacik, chociaż brak mi jakiegoś zdecydowanego motywu, robiłeś już podobne.
Trzecie - fajna geometryczna abstrakcja, ładne kontrasty.
Ostatnio edytowane przez aga_piet ; 20.02.09 o 17:10