Fajna seria ze starociami (też lubię).
Podoba mi się 25 i 26 (to ostatnie ładne szarości). Dla mnie nie bure. Ładnie skomponowane.
Fajna seria ze starociami (też lubię).
Podoba mi się 25 i 26 (to ostatnie ładne szarości). Dla mnie nie bure. Ładnie skomponowane.
Dzięki za odwiedziny, tym razem mała saga industrialna.
Swoją drogą, zawsze zazdrościłem Śląskowi tych wypalonych cegieł, starych kamienic, szarzyzny (sic!), wielkiego przemysłu. Pewnie gdybym tam pomieszkał z rok, dwa, zmieniłbym zdanie.
Industrial ok, z naciskiem na 28 i 30. W tym ostatnim wielki potencjał widzę, te otwory... drabinki...
Za Agą, zburzona ściana na tych dwóch fotkach jest kapitalnym tłem.
z 22 świetne macro by wyszło pod tytułem "rytmy"....
hmmm
widoczki górskie Ci lepiej wychodzą![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Mnie również fotki industrialne się podobają. 28 wg mnie bardzo dobre. Bardzo dobry kadr, a kolorystyka bardzo ciekawa.
Pozdrawiam, Jola
Nuda. Pogoda totalnie zapomniała o zakątku w którym mieszkam i nie ma się gdzie pofatygować z aparatem. Siedzę i se jeżdżę z tej nudy suwakami w Ufrawie, wywołując różne raw'y na próbę. I co zaobserwowałem - mam ciągoty do uwypuklania mocnego kontrastu. Może z wiekiem przejdzie
Póki co, żeby podkarmić wątek i nie popaść w zapomnienie, trzy wspomnienia sprzed dwóch tygodni, kiedy zima była zimą. Może wywołam u niektóry skrajne emocje![]()
33. - ładnie wyszło z tymi kontrastami, ładny kadr...
A już myślałam, że przysiadłeś aby jeszcze ciepłe plony porannej wyprawy zaserwować...![]()