Nie ma tutaj słabych zdjęć...klasa.
Szacunek dla Ciebie.
Nie ma tutaj słabych zdjęć...klasa.
Szacunek dla Ciebie.
ZAPRASZAM E510 14-42 & 40-150, Nikon D7000 & 17-50 Vr
Sławku co to za ptaki na pierwszym zdjęciu?
"13" dobra, udaje nietoperza.
Wszystkie ptaszory mi się podobają
E-3, E-510
Cierpliwość procentuje. Znakomite kadry.
Jak zwykle zaskakujesz, tym razem tak, że szczena opadła i nie można jej podnieść.. Jestem pod ogromnym wrażeniem, zżera mnie zazdrość![]()
Kapitalne fotki, kapitalny dokument, no brak słów.
Teraz taka myśl, mi naszła - kiedy piszesz o zachowaniu kruków i tych wszystkich "akcjach" - nie zarobiłbyś grubej kasy uwieczniając to na filmie ?
tfu, tfu, jeśli Cię uraziłem,. to sorki !
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Niesamowite zdjęcia. Dzięki za dostarczenie porządnej dawki przeżyć estetycznych. Największe wrażenie zrobił na mnie myszołów wywlekający flaki. W odróżnieniu od piękna i dostojeństwa drapieżników "w spoczynku" pokazanych na kilku innych zdjęciach, to pokazuje ptaka w akcji. To część jego natury. Hardcore? - nie - w końcu to nie sikorka.
Kruk robiący nietoperza zwala z nóg.
Ostatnio edytowane przez sławekb ; 18.01.09 o 20:00
Teraz to pojechałeś po całości. Nie ma się do czego przyczepić, świetne zdjęcia.
.
Rewelacyjne kadry. Pozazdrościć Twojej cierpliwości i wyrozumiałości drugiej połowy![]()
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Wiesz ile trzeba wydać kasy na dobrą kamere??
A ile wydałem kasy na sprzęt który mam??
Myślałem kiedyś o tym ale kasa i czas to jedno a drugie to musiało by to być na wysokim poziomie, czyli trzeba by się tym zająć zawodowo a z kręcenia przyrody mało kto wyżyje niestety. wystarczy włączyć kanał NG i popatrzeć na tych wariatów co włażą do paszczy lwów. Gdzie ja z moimi kruczkami??![]()
znakomite fotki, zazdroszczę Ci ich szczerze...
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl