OMG pierwsze jest Oszzzzzzz brak mi słów.
było sobie życie
ciekawie wyszło, niecodzienny moment złapałeś w kadr.
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Pierwszy kadr - re-we-la-cja!!
Nie będę odkrywczy pisząc, że pierwszy z kadrów bardzo mi się podoba ale tak jest
Dwa następne też miłe w odbiorze, w ciepłym, kontrującym świetle.
Podoba się.
Pierwsze wymiata![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Wow!! Naprawdę świetne zdjęcia. Oglądam je i oglądam i nie mogę się zdecydować, które lepsze. Ale pierwsze chyba jednak najciekawsze. Pięknie wyglądają kolorowe ptaki na tle oszronionej trawy.
Pozdrawiam, Jola
Pierwsze zdjęcie- jestem w ciężkim szoku - w bardzo pozytywnym sensie. Oprócz tego co najbardziej przykuwa wzrok na tym zdjęciu, są jeszcze takie smaczki, jak to że nie wszystkie ptaki lecą, część stoi bokiem- co można dopiero po chwili zauważyć.
Pierwsza fotka zupełnie rozkłada na łopatki dwie kolejne.
Doszedłem do siebie to mogę posiedzieć przy komputerze. Po 3 dniach siedzenia w ciemnej czatowni i patrzenia przez okienko 2cmx10cm oczy mi "wysiadły", reszta ciała jakoś przywykła do bezruchu.
Sójki:
4
5
6
Z ostatniego zdjęcia jestem najbardziej zadowolony jeśli chodzi o sójki. Potrzebowałem takiego zimowego kalendarzowego ujęcia. Na dole się trochę druga sójka w kadr wpakowała ale nie używam PS-a więc tak już musi być.
6 jest cudowne !!!
było sobie życie