ładne zdjęcia robisz...bardzo ładne.
ładne zdjęcia robisz...bardzo ładne.
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl
Dzieki,
Hmm ale w sumie troche dziwne ze nic nie ma do poprawki, no ale coz cieszę sie
A teraz kolejne z tej samem improwizowanej sesji-nie sesji do komentowania
Ostatnio edytowane przez sanminen ; 27.12.08 o 18:54
Chyba zbyt wygładzone, wygląda plastikowo
Dzieki za sugestie - dodalem drugie (poniżje) mam nadzieje, ze troche mniej plastikowe, a tak przy okazji to oprocz "plastiku" co jeszcze do poprawy/zmiany przemyslenia itp?
Pozdrawiam
sanminen
Ostatnio edytowane przez sanminen ; 27.12.08 o 18:54
Ogólnie, jak dla mnie super zdjęcie/kadr, ale jeszcze troszkę za dużo ingerencji programu graficznego.
W pierwszym przedobrzyłeś z obróbką co powiedzieli przedmówcy, z własnego doświadczenia wiem , że podczas obrabiania traci się to wyczucie i trzeba z dystansu spojrzeć na zdjęcie jeszcze raz.
Denerwuje mnie trochę prawy górny róg, kadrowałabym trosyk inaczej. Ale ogolnie ladnie![]()
Joanna bardzo ładna, tylko ta ręka z prawej wygląda bardzo nienaturalnie. Joanna nr 1 (patrzy w obiektyw) najbardziej mi odpowiada.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Bzyku ; 28.12.08 o 00:15
Druga wersja lepsiejsza
Faktycznie, ta dłoń wygląda trochę nienaturalnie.
Dzięki wszystkim za komentarze... i uwagi
A tylko wytlumacze sie moze jeszcze z takich a nie innych poz i ulozen roznych czesci ciala (otoz oba portrety - to ot takie po prostu pstryki wykonane podczas wizyty swiatecznej u tesciow i nie bylo zadnego pozowania, stad troche przypadkowe, bez przygotowania i bez makijazu te kadry - a nie chcialem tego pisac przed komentarzami - bo co w sumie za znaczenie w jakich warunkach zdjecia sa robione
Pozdrawiam
sanminen