Troche szkoda ze nikt nie chce sie wypowiedziec ale co tam, niech sobie powisza
Tym razem dolina pieciu stawow z kra lodowa w tle - wlasciwie to nie w tle.
Przy okazji ostrzezenie dla tych ktorzy wybieraja sie na dniach tam - ciagle lezy snieg na szlakach do pieciu stawow i jest dosc niebezpiecznie.
Dolina pieciu stawow - przedni staw z najwyzej w Polsce polozonym schroniskiem (w tle). Schronisko jako jedyne w Polsce jest niedostepne dla pojazdow kolowych.
Dolina pieciu stawow - maly staw i wielki staw (w tyle) -
Stawy te leza na wysokosci okolo 1677m - robia niesamowite wrazenie, zwlaszcza po meczacym podejsciu czarnym szlakiem, ktory zakonczony jest skala zaslaniajaca caly widok.
Dopiero po wejsciu na wspomniana skale naszym oczom ukazuje sie staw przedni i w oddali maly i wielki staw.
Ostatnio edytowane przez sanminen ; 13.06.09 o 21:16
Wodogrzmoty mickiewicza
w sumie to tak wrzucam i wrzucam w ciemno troche, bylbym wdzieczny za komentarz jakis, jakikolwiek, znaczy na temat oczywisciebo tak naprawde to nigdy nie wiem czy zdjecie jest ok czy gniot zwlaszcza na swiezo jak jeszcze emocje nie opadly tak jak teraz
jeszcze raz zachecam do komentowania, nawet negatywnego, a moze zwlaszcza negatywnego (heh pisze jakby byla inna mozliwosc![]()
Widze ze nie ma chetnych do komentowania - no trudno powiesze sobie kolejne wobec tego.
Widoki na szlaku w dolinie roztoki.
czerwcowa panorama morskiego oka
To co nikt sie nie wypowie - takie slabe sa - jesli tak to tez chociaz niech mnie ktos uswiadomi![]()
Witam
W sumie to ja się nie znam, przejrzałem Twóje ostatnie fotki i najbardziej podobają mi się wodospady i panorama Morskiego Oka. Ogólnie raczej dobrze Ci idzie jak na moje.
Pozdrawiam
Sebaa
"Kto umiera bogatszy ten wygrywa"
"Życie jest pasmem straconych okazji"
"Dzień w którym kupię karabin nadchodzi."