Mnie się 3. podoba. Stół zastawiony bogato. Fajne kolorki. Klimat jak z filmu "Pod słońcem Toskanii"![]()
Mnie się 3. podoba. Stół zastawiony bogato. Fajne kolorki. Klimat jak z filmu "Pod słońcem Toskanii"![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
trójka i szóstka najbardziej przypadły mi do gustu - ciekaw jestem kolejnych prac
pozdrawiam
Mam wrażenie, że przeostrzona jest większość Twych zdjęć.
Trójka najbardziej przypadła mi do gustu ale generalnie - przyjemne dla oka kadry.
Z niecierpliwością czekam na relację z Azji![]()
8. przeostrzone, poza tym gicio
A tutaj kilka zdjęć z dzieciaczków z PetryZa gumę do żucia są w stanie pozować godzinami :P
Tym razem nie można im zarzucić przeostrzeniaDwa ostatnie za bardzo "z góry", szczególnie drugie. Czasy trochę za długie i stąd poruszenia.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Całkiem sympatyczna seria z dzieciakami. Te drobne poruszenia które nie wpływają na odbiór dodaja dynamiki i świetnie sie komponują z całością. Osobiście najbardziej z tych ostatnich robią wrażenie zdjęcia 10 i 11.
pozdrawiam Wiejo
Bardzo miłe oku i naturalne porteciki.
Owszem, można się czepiac, że lekko poruszone czy zrobione z góry ale to drobiazgi, mnie się bardzo podobają. Zresztą widzenie dziecka z perspektywy dorosłego (czyli z góry właśnie), jest całkiem naturalne, tak na codzień przecież je oglądamy![]()
Mam jeszcze takie jedno zdjęcie z Petry, strasznie mi się podoba jeśli chodzi o kadr i o to co się na nim dzieje, ale niestety jest strasznie bladeMa ktoś jakiś pomysł jakby to można było podciągnąć w PS?
Aha i te ostatnie 4 zdjęcia były robione starym Olkiem C7070, dlatego się troszkę różnią od poprzednich![]()