Niezle... Mi sie najbardziej to pierwsze podoba![]()
Niezle... Mi sie najbardziej to pierwsze podoba![]()
Nie ma brzydkich aparatow tylko wina czasem brak
Hej Ci!
bardzo ciepłe, pełne wrażliwości i miłe zdjęcia![]()
Ojej, nie spodziewałam się, aż tylu odpowiedzi za pierwszym razemBardzo dziękuję wszystkim za konstruktywne opinie
![]()
Te pierwsze zdjęcia, które wrzuciłam to były bardziej takie zdjęcia albumowe z wakacji i raczej nie myślałam profesjonalnie o fotografiAle w lutym wybieram się do Południowej Azji i postanowiłam się przeszkolić, żebym po powrocie mogła pochwalić się już jakimiś bardziej profesjonalnymi zdjęciami
![]()
Zatem wrzucam następne fotki i czekam na dalsze opinieTym razem nasze piękne Zakopane i dwie fotki z Paryża.
Pierwsze z drugiej serii nie jest OK.Odbior psuje przejarana sciezka.Najbardziej podoba mi sie drugie.
Przejarane niebo w trzecim zdjęciu z drugiego rzutu też psuje klimat. Ogólnie jednak zdjęcia są do zaakceptowania, co w przypadku początkującego fotografa jest już pewnym osiągnięciem (biorąc pod uwagę "osiągnięcia" wielu innych). I widać w nich jakiś zamysł autora, a nie pstrykanie na pałę.
Proponuję numerować kolejne zdjęcia - będzie łatwiej się do nich odnieść w komentarzach.
Przecież ponumerowałam? To tylko u mnie tak wygląda?
Faktycznie, przeoczyłem. Sorry![]()
Mi bardzo się podoba 1, 3, 5 i 6. Bardzo przyjemne w odbiorze zdjęcia.
pierwszy "rzut" wydaje mi się lepszy, ale widać, że we wszystkich zdjęciach jest pomysł, a to miłe...![]()