Sorrki z skojarzenia Aga, ale Meandry to dla mnie uciekinier z "Umarłej klasy" Kantora.
Tak mi jakoś wyszło. Może przez duży sentyment do teatru i estetyki Cricot 2.
a miało być o fotce![]()
Sorrki z skojarzenia Aga, ale Meandry to dla mnie uciekinier z "Umarłej klasy" Kantora.
Tak mi jakoś wyszło. Może przez duży sentyment do teatru i estetyki Cricot 2.
a miało być o fotce![]()
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Ostatnio edytowane przez Smerf Maruda ; 24.11.08 o 20:12 Powód: Automatyczne scalenie postów
Bardzo mi się podoba "Jeden" - kompozycyjnie, oświetleniowo i szarościowo. Obraz jest przyjemnie kompletny. "Ty" niestety bez kontrastu, a "Meandry" nie trafiają do mnie kompozycyjnie. Lubię ten Twój wątek
Pzdr
Meandry- ciekawie ożywiłaś przestrzeń.
pozdrawiam Wiejo
Kilka ostatnich fotek ewidentnie po silnym wpływem p. Tadeusza![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Poniżej kilka zdjęć z peronowej sesji. Może ciut za dużo ale... to i tak po maksymalnej selekcji. Podobnież jak w Galerii, tak i tu z pozdrowieniami dla Hadesa i Salvadhora, gdyż sesja zainspirowana naszą wspólną ircową rozmową![]()
Doskonałe! Z uśmiechem obejrzałem serię, naprawdę dobra robota.
Co bym wolał jednak, to żebyś robiła na filmie... Albo żebyś poczytała o konwersji zdjęć cyfrowych do czarno-bieli![]()
Jedne z bardziej klimatycznych zdjęć jakie ostatnio widziałem.
Podobuje mnie się![]()
PS. Trochę mogłabyś pobawić się obróbka by nadać "starości" i "kliszowatości" fotografiom![]()
Pozdrawiam,
Adrian
Edytowałem ja, Smerf Maruda.
Zgadzam się z wykrecikiem , fajnie byłoby dodać stylizowaną obróbkę
Na peronie znakomicie. Przy parowozie niekoniecznie. Nie znajduję uzasadnienia, gdyby ładnie przy wagonie, byłoby owszem.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R