Myślałam , ze ławka po środku ale dziewczynki całkiem z boku ławki taka symetria bez symetrii
Rozumiem cię od niedawna pracuję z dziewczynami są jak żywioł![]()
Myślałam , ze ławka po środku ale dziewczynki całkiem z boku ławki taka symetria bez symetrii
Rozumiem cię od niedawna pracuję z dziewczynami są jak żywioł![]()
Aaa... tak symetria... no tak. Tu się zgodzę.![]()
Fotka "Dwie" podchodziłem do niej kilka razy, sprzeczne odczucia powodują, że nie mam jednoznacznej opinii. Jednak pierwsze skojarzenie to Łódź i ul. Piotrkowska z tymi "autorskimi" ławkami (Żeromski, Tuwim i in.). Jednak dziewczynki musiałyby być po prawej, a na zamym lewym brzegu owa pannica z szafy na przykład.To by do mnie bardziej przemawiało. Dziewczynka po lewej ideal do sztuk T. Kantora
"Pozdrowienia z szafy",też mi sie podoba i mam kilka skojarzeń. Ale te główne, to jak dla mnie, idealna jako plakat akcji :"Stop przemocy domowej" . Serio!
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Ostatnie- nie wiem co napisać, coś mi w nim nie gra, ale nie wiem co, choć podchodzę do niego któryś raz z rzędu![]()
Może po prostu jest bez jaj?![]()
Może poprostu nie jest w stanie wybronić się samo, ale postrzegane jako część serii, prezentowanej obok siebie , anie rozstrzelonej po wątku, tych jaj nabierze![]()
Nie nabierze. Te dwa z serii chyba nie są dobre, w sumie... też mi coś w nich nie leży. Zdarza się![]()
Zobaczyłem foty z całego wątku (nie napiszę że przeczytałem cały...).
Nie będę się odnosił do poszczególnych fotek - generalnie Potrafisz pokazać zwykłe miejsca w sposób intrygujący i ciekawy (trochę zazdroszczę) - wielkie brawa...
Będę tutaj wracał częściej...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Puchatku, dzięki, no ja myślę, że będziesz wracać!
A poniżej powrót na tę samą ławeczkę, tym razem "Jeden"
O wspaniale - mi to się z ostatnich trzech zdjęć najbardziej podoba. I lubię ławeczki.
Nie wiem czy nie postarałbym się o jakieś 'coś' jeszcze na tym zdjęciu - ale nie potrafię jeszcze tego wyłożyć prostymi słowami![]()