Chłopackie klimaty na pierwszej focie - świetne. Czarno-biało foty mają klimat (przedostatnia wrzuta).
Chłopackie klimaty na pierwszej focie - świetne. Czarno-biało foty mają klimat (przedostatnia wrzuta).
dziady, psuje i ... oj za daleko z tymi rymami
wyobrazilem sobie, jak ich pol godziny namawiasz, przekonujesz, wytluszczasz argumenty kompozycyjne, artystyczne, przywolujesz najwieksze nazwiska malarzy, fotografow, tlumaczysz co to sa mocne punkty, zloty podzial, system 4/3. Rozkrecasz sie, budujesz im obraz udzialu w czyms wielkim, przelomowym, o zapisie na kartach historii, slawie, pieniadzach....i tu dochodzi do przelomu. Tan w kapelusiku mowi - "za dyche"
(oczywiscie dycha sie z nikim nie podzielil)
![]()
Magazyn_mody strasznie odstaje na minus........
Ale to pewnie dlatego, że ma z prawej tak dobre zdjęcie jak musica!
To i junacy2 bardzo mi się spodobały. Dobre, ponadczasowe kadry.
Zazdroszczę.
Amigos i Musica - genialne kadry. Masz Ty oko, kobietoI widać, żeś w formie. A tak niedawno jeszcze narzekałaś
![]()
Ostatnio edytowane przez jolly ; 21.07.10 o 11:55
Pozdrawiam, Jola
Byl teatr, to teraz coś dla ciała - Wakacyjny Turniej Drużyn Osiedlowych w piłce nożnej. Ponieważ lało, finał odbył się w sali gimnastycznej. Nie zrobiłam żadnego normalnego zdjęcia, to bardziej waryacje. Warunki kiepskie (ciemno) więc wybaczcie jakość.
Cześć Pani Bufetowo,
Lubię tu przychodzić. Znowu się nazbierało... Płodnaś, dziewczyno!
"Basket" - bardzo fajne pomyślane, wyczekane, drugie z nich bardzo mi się podoba. No i smolista czerń...Ciekawe, czy to co osobnik ma napisane na ręku, to jest obraźliwe?
konkurs na fajny tytuł - Ujęcie po prostu genialne. Wyżęłaś do suchej nitki, Bufetowo. i tytułów się posypało kilka znakomitych.
"Dziecko w sieci" - fajnie dobrany tytuł i znowu klimaty jak z Tolka Banana. Klasa.
"seria z sąsiadami" - i z Angelą M, przeuroczo sielska. Super wyżęłaś.
"Boys, boys, boys" - Twoje klimaty, Twoja modelka - rewelacja, kolejny przykład tego, jak nie posługując się GO długości 1 cm można operując prostymi elementami acz wyszukaną wyobraźnią zbudować nietuzinkowy klimat.
Nie lubię takich książek - wraz z małżonką śmialiśmy się do łez. Cudowne.
w założeniu miała być hitem sezonu - Kolory, wykorzystanie naturalnego tła, temat - jak najbardziej znakomity. Na jedynce zabrakło mi dołu, dwójka super. Co zaś do ogni na sznurku - to możesz posługiwać się nazwą "POI", może to znajomy zaakceptuje. Zdjęcie w zamyśle - bardzo ciekawe. Wykonanie już kuleje.
"Kolorowe lato". Szkoda, ze nie miałaś wpływu na to, gdzie jest wybita dziura w drzwiach (a może jednak?), bo po drugiej stronie fajniej by równoważyło obrazek - ale co tu gadać - znowu wyżęte, ekstra jest.
kilka migawek z tegorocznej "Fety" - super oddany klimat, ładna bardzo konwersja, kadry, temat - zazdroszczę szczerze. Wyżęte na maxa.
3 kolorowe migawki - i tutaj również - pierwsze i trzecie bardzo klimatyczne, środkowe odstaje nieco, przez tą butelkę w ręku.
Wakacyjny Turniej Drużyn Osiedlowych - bardzo pomysłowe kadry, obroniłaś się niemożnością użycia D3s z 300/2.8 celem rejestracji działań piłkarskich. Jedynka świetnie wypatrzona i podana, Dwójka - Smrodki przegrywająciekawe, czemu ... 3ka dokumentacyjnie świetnie, pewnie spore poruszenie było, i dzieci w sieci - Pani Rybak, dobry połów!
Tak, lubię tu wracać, i posiedzieć, zatrzymać się na chwilę i cieszyć się twoimi pracami. Dziękuję za tę możliwość![]()
Bufetowo - Sawa napisał chyba wszystko cóż można dodać . Reportaż " drużynowy " świetny - taki minimalizm i prostota . Bardzo mi się podoba .
Mam kilka migawek z Gór Stołowych. Wprawdzie są wśród nas tacy, co twierdzą że góry poniżej 1000 m som gupje () ja uważam że są niezwykle malownicze i inspirujące. Trudno mi było oddać to, co w nich najbardziej lubię. Wychodzą mi albo kicze, albo nieciekawe zdjęcia skał. Poniżej mocno wyselekcjonowana czwórka.
uwielbiam Góry Sowie mam nadzieje że wymalujemy tam jakiś olkowy plenerek
seria zdjęć bardzo przyzwoita, a porcja z turnieju drużyn osiedlowych doskonała
Ostatnio edytowane przez kowal73 ; 15.08.10 o 23:47