Strona 364 z 759 PierwszyPierwszy ... 264314354362363364365366374414464 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3.631 do 3.640 z 7582

Wątek: Streety i nagie kobity

| OlyJedi
    Siła reputacji
    198
    Moja galeria
    Rafał,
    Popieram Twoją postawę w polemice z Diabolique, a to dlatego, że ten drugi wyraził wątpliwość co do Twojego poruszonego zdjęcia niewprost, aluzyjnie i w dalszych postach ani słowa o meritum, czyli o rzeczonej fotce. Tak się raczej nie opowinno postępować w dyskusji, poniewąż taki początek jest zwykle zaproszeniem do bezprzedmiotowego sporu, czyli połajanek oraz błądzeniem we mgle. Apeluję do użytkowników, aby w pierwszym rzędzie pisali o wystawianych w wątku fotkach.
    Pzdr, TJ

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Jeszcze jedna osobista wycieczka, Robert, a osobiście pójdę do Majchrowskiego i poproszę go o wydanie zakazu robienia zdjęć w ex-stołecznym mieście Kraków.

Jeszcze jedna osobita wycieczka, Alakin, a zamknę przed Tobą wszystkie wątki, w których możesz się - obecnie! - wyzłośliwiać.

I skończy się, panowie, rumakowanie.

To powiedziałem ja, Smerf Maruda.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Rozumiem, że nikt nie lubi, jak się go gani, albo, do licha, jak się kogoś gani to drobiazg w porównaniu z krytyczną opinią na temat jego zdjęć, ale, do licha, każdy ma prawo do swojego zdania. Proponuję, żeby panowie przestali bawić się w podchody i miast dosrywać półsłówkami, między lniami, otwarcie powiedzieli, że, Robciu, nie podoba mi się ta fota i że, Alakinku, mam to w *****, bo ważne, żeby mi się podobała i sprawa będzie jasna i czysta. Ja teraz będziecie wspólnie przerzucali się obelgami, zawoalowanymi tak, że faktycznie tylko mistrz erystyki będzie w stanie się ich dopatrzeć, to, primo, zrobi się niemiło, secundo, powstaną w wątku stronnictwa, ten będzie bronił tego, tamten tamtego, a nie o to chodzi, by tworzyć jakieś stronnictwa, bo to nie jest sejm, mości panowie, gdzie trzeba kluczyć i podżegać. Sprawę trzeba stawiać jasno.

Na zakończenie powiem, żeby nie było oftopicznie, że nie wszystkie zdjęcia Roberta mi się podobają, na przykład to zamazane kolorowe podoba mi się nie ze względu na ujęcie czy kadr, ale ze względu na inne walory, ale w ogólnej liczbie zdjęć, które są w wątku prezentowane, te słabsze nikną pod tymi dobrymi, a że tych dobrych komentować mi się nie chce, bo co chwila bym musiał pisać, jej, Robert, jakie wspaniałe zdjęcie, Ty to umiesz robić STREET FOTOGRAFIE, to zupełnie inna sprawa.

Zrozumieliśmy się, chopcy?
    Ostatnio edytowane przez Smerf Maruda ; 25.11.08 o 09:59 Powód: Automatyczne scalenie postów

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Moja nerwowa reakcja na post Alakina jest w pewnym kontekście. A tworzy ten kontekst nasz zadawniony konflikt. Alakin musiał wiedzieć, że jego post mnie sprowokuje.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

diabolique
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Rafał Czarny Zobacz posta
    Alakin musiał wiedzieć, że jego post mnie sprowokuje.
    Nie myślałem o tym w ten sposób. Wszelkie poważne psychologiczne testy wskazują jednoznacznie, że jestem nastawiony "na zadania" a nie "na ludzi" (patrz typ IV). Chciałem porozmawiać o focie, którą uważam za kiepską, a nie prowokować kogokolwiek.
    Przepraszam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dzemski
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    123
    Moja galeria
    930. mnie też by ręka zadrżała
    może i fota nie jest wybitna, ale w cały dorobek się wpisuje. Może kolor trochę psuje w konfrontacji z resztą zdjęć. Tu upatruję problem. Ale z drugiej strony bez koloru ten obiekt (a nawet dwa) nie dawały by tak po oczach

diabolique: przypomnę Ci jedno foto, jakie mi pokazałeś. Pan siusiający na środku skrzyżowania. Kadr marny, sama fota niezbyt wybitna (powiedziałbym ot pstryk), ale jaka sytuacja uchwycona. Pozazdrościć, mimo technicznych uchybień.
    Ostatnio edytowane przez dzemski ; 25.11.08 o 10:15

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez diabolique Zobacz posta
    Nie myślałem o tym w ten sposób. Wszelkie poważne psychologiczne testy wskazują jednoznacznie, że jestem nastawiony "na zadania" a nie "na ludzi" (patrz typ IV). Chciałem porozmawiać o focie, którą uważam za kiepską, a nie prowokować kogokolwiek.
    Przepraszam
    Luz. Staram się nie być małostkowy. I czasem nawet mi się udaje ta trudna sztuka.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Dzięki za wpisy. Kolejne foty:

934

935
    Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 25.11.08 o 17:34 Powód: Automatyczne scalenie postów
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    opolskie
    Siła reputacji
    150
    Moja galeria
    932- dojrzała rozmowa dojrzałych ludzi. Bardzo mi się ten kadr podoba skromnością formy a bogactwem treści. 933- ciekawy plener ślubny i zachowanie przechodniów. 934 i 935 wzbudzają odruch chęci niesienia pomocy.
    pozdrawiam Wiejo

Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Dzięki za wpisy. Kolejna fota przedstawia księdza Jacka Stryczka, który ustawił przed Galerią Krakowską przenośny konfesjonał (ponoć spowiadał przy nim Karol Wojtyła).

Akcja miała miejsca w przedświąteczną niedzielę. Zdziwieni przechodnie mogli przeczytać kartkę przypiętą do konfesjonału z napisem "Istnieje inny świat".

Ksiądz chciał zwrócić uwagę, że ludzie w gorączce zakupów zapominają o istocie świąt.

- Kijem rzeki nie zawrócę, ale może kogoś przekonam, że można inaczej przeżyć święta - powiedział mi ks. Stryczek.

936
    Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 25.12.08 o 16:59
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    O tak - czytałem o tej akcji, nawet pomyślałem, że gdybym był w Kraku to z pewnością chciałbym go sfotografować. Świetnie, że zagadałeś do księdza, jego wypowiedź jest dobrym uzupełnieniem zdjęcia.
    Zauważam, że Twoja fotografia jest znacznie lepsza niż ta opublikowana w portalu Gazety (a i opis chociaż krótszy u Ciebie bardziej akcentuje sedno sprawy):
    http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,357...Krakowska.html
    Bez komentarza
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Świetna fotka, a gazeta niech się schowa

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów