Super modelka Ci sie trafiła i w jakim kapelusiku. Bardzo sympatyczne głównie przez szczery uśmiech.
Super modelka Ci sie trafiła i w jakim kapelusiku. Bardzo sympatyczne głównie przez szczery uśmiech.
pozdrawiam Wiejo
Fajne, ale poprzednie z tego miejsca jest debaściakiem
Dwie ostatnie rewelka![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Kolejna fota:
931
Dobrze, że nie słyszałeś co powiedziała moja podobno lepsza połówka, gdy zobaczyła to zdjęcie .
929- szczęście można znaleźć w różnych miejscach ale to w sumie smutny obrazek, 930- sądzę, że w swojej okolicy o każdym mogą coś powiedzieć i to z nie najlepszej strony, 931- wreszcie wyglądam, atrakcyjnie podana akceptacja.
pozdrawiam Wiejo
Rafał,
931 podoba się - śmiałe kadrowanie, ostre kolory, wiele emocji w przypatrywaniu sie sobie, akceptowalne obłapienie się w bioderkach, cukierkowa bluzeczka, kokietujące erotyką piersiątka, dobrze kompozycyjnie usytuowany sztafaż w postaci ekspedientki.
Bardzo wysokie uznanie.
930 - udany portret podwójny oczekujących pań na poranną porcję płynu wzmacniającego optymizm.
Pzdr, TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 24.11.08 o 11:59
931 - o ile ciekawsze byłyby opinie, gdyby to poruszone foto znalazło się w wątku dla początkujących...
(przepraszam za OT, ale mam wrażenie, że przez wazeliniarstwo kapiące z ostatnich kilku stron robisz coraz mniej interesujące foty... Nie szukasz kadru, nie selekcjonujesz dorobku, nie próbujesz odpisywać komentatorom (jak choćby wytknięcie ci wrzucenia tej samej foty). Osiadłeś na laurach? Chyba, że to jakiś test?)
Ostatnio edytowane przez diabolique ; 24.11.08 o 11:59
Rafał - 930 - wspomnij ostatnie wydarzenia z Sejmu. Pani "prawie" podobna. Kapitalnie to złapałeś.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||