a ja nie wiem... ja sie na takich rzezach nie znam![]()
a ja nie wiem... ja sie na takich rzezach nie znam![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
ale nie o wędkarstwie tu tylko o fotografii![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
hehehehe może omówmy to od technicznej strony![]()
emmmmm......................ha ha ha
wydaje mi się że na starego buta
P.S ja nie łowie![]()
Tak na poważnie - chociaż po co tu być poważnymfotki są takie... nijakie ?
jakoś nie ma głównego motywu, pokazałaś rybkę - ok, do tego dziewczynkę - jakby na jej twarzy były większe emocję - może wtedy nabrało by to innego charakteru .. - nie wiem, nie znam się
Zamieszczaj następne zdjęcia.
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
No właśnie nie umiem robić ciekawych zdjęć ;( ostatnio nigdzie nie jeźdże, dzień krótki, czasu mało..... wrzucam następne ale chyba też nie jest szczególnie ciekawe...
dzięki kasprzyk
68 MZ niezłe, ale
-pies za bardzo "zdjęty" z góry, mocno nienaturalny, można go wyciąć tylko że wtedy przydałoby się więcej drzewa za końmi i ciąć z lewej aby konie przesunąć bardziej w lewo
-brakuje kontrastu a jednocześnie kolor jakby przesycony
Z tego co jest, może tak?
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA