EEEE ja tam jestem dyslektykiem
a tytUł (10 znaczków) nie pasujehehe
EEEE ja tam jestem dyslektykiem
a tytUł (10 znaczków) nie pasujehehe
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
no chyba że 11
a wogóle to fotka nie wypatrzona (pewnie lepiej gdyby była) ale koleżanka była w pracy już zmęczona, miała kartke zaraz wracam i wymyśliłam żeby tak zapozorowała
I co straciło troche sens bo zdradzie tajemnicy ?![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Nie nie straciło. Tym może i lepiej że wpadłeś na taki pomysł choć korzystając z okazji może trzeba było więcej ujęć wykonać. No chyba że masz i dorzucisz.
mente et malleo
Właśnie nie mambo nie zbyt chciała sie zgodzić to raz, a dwa to w kazdej chwili mógł ktoś przyjść i wtedy niezły obciach
ale kiedyś może cos jeszcze pokombinuje. bałam sie że to, że jest pozorowane straci na "wartości" fotki
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
A mam jeszcze takie pytanko do Was, zawsze macie dobre pomysły
a więc: koleżanka dostała aparat no i zaczeła interesować sie troche fotografią. Poprosiła mnie o jakieś rady typu: nie ucinać, nie pod światło, bez przepałów, mocny punkt itp. mówie że tak na sucho sie nie da więc pomyślałam że pojedziemy sobie od krk no i może jakieś uliczne popróbujemy czy architekture. Tylko zastanawiam się jak ja zachęcić, żeby fotografia sie podobała. Czy może macie jakąś rade jak ją moge podskzolić. Oczywiście wiem że nie naucze jej nie wiadomo czego bo sama jeszcze dużo nie umiem ale takie podstawy. Dzięki za podpowiedź. niestety nie ma ona internetu.....
Ostatnio edytowane przez Igorra ; 10.11.08 o 00:21 Powód: Automatyczne scalenie postów
Naczy geeralnie chodzi mi o to czy mamy zacząc od zdjęć gołębi, czy sukiennic czy usiąść na ławce i czekać na "ciekawych" ludzi ?![]()
Moim zdaniem, niech próbuje wszystkiego, może coś szczególnie jej przypadnie do gustu. A jak pokazać, jak robić poprawnie? Zaproś ją do siebie i pooglądajcie zdjęcia na forum, w galerii i poczytajcie komentarze do nich. Może "łyknie" bakcyla, to wtedy zaproponuj jakąś lekturę (na początek podstawy), jest tego mnóstwo, znajdziesz na forum![]()
Ostatnio edytowane przez helmuth ; 10.11.08 o 10:14
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
helmuth chyba masz racje. "Przed Krakowem" usiądziemy i pooglądamy zdjęcia i jakieś podstawy poczytamy
Dzięki wszystkim za porady, opinie, i wejścia![]()
Wrzucam kolejne zdjęciaProszę o krytykę, porady i opinie
![]()
Witam
Zastanawiam się co to za rybka ?![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300