Awatar wanilii przeszkadza mi w skupieniu się na zdjęciach wanilii.
Awatar wanilii przeszkadza mi w skupieniu się na zdjęciach wanilii.
Bardzo ładne 217![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
212, 214, 215, 216 jak to w Twoim wątku wnoszą wartości poznawcze i trzeba przyznać, że taro jest niezwykłe. 213- niby sielska atmosfera na jachcie, ale żagiel złożony a z tyłu nie ciekawa chmurka z której może mocna dmuchać. 217- podoba się i ładne miejsce, zakotwiczony katamaran przyciąga wzrok.
pozdrawiam Wiejo
Smerfie powiedz tylko słowo a wyrzucę
bardzo Wam dziękuję za opinie
P.S. Katamaranik był nasz, obserwowaliśmy go pochłaniając mięczaki i skorupiaki thaitańskiej kuchni![]()
Ostatnio edytowane przez wanilia ; 12.11.08 o 22:20
Nie mogę, nadaje się co najwyżej na Naszą Klasę, tu trzeba trzymać poziom![]()
Mam wewnętrzny opór, obawiam się że to wpłynie na wasze obiektywne ocenianie moich zdjęć
nic z tego![]()
Masz rację, nie pokazuj, a Twoje uzasadnienie do mnie przemawia
ps. a tak z innej beczki, jak sobie radziłaś z kartami pamięci, fotek masz bardzo dużo. Czy zgrywałaś np. na twardy dysk, czy miałaś ileś tam kart.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Na wycieczki zabieramy dwie , trzy karty. Ostatni nabytek to 8 gb, czasem jak się uda to na bieżąco zgrywamy, ale wolę je mieć dodatkowo na kartach, obawiam się, że płyty nie przetrwają podróży- taka fobia.
Przed każdą wycieczką śni mi się koszmar- zapomniałam wziąć aparatu. Mieliście tak ?![]()