ok Rafał dzięki, spróbuje a z tym sprzętem co? opłaca sie wymieniać?![]()
ok Rafał dzięki, spróbuje a z tym sprzętem co? opłaca sie wymieniać?![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
No czy będzie duża różnica między tym fe 210 a sp 560 uz czy warto zmienić czy szkoda kasy?
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Różnica jest spora.Jezeli zakup nowego aparatu to dla Ciebie duży wydatek,to daruj sobie.Powtorzę banalna prawdę,lepszy aparat nie robi lepszych fotek.Wprawiaj się tym co masz.Wydaje mi sie,ze masz oko do fotografii.Kupienie lepszego (drozszego) aparatu wcale nie przyspiesza zdobywania umiejętnosci fotograficznych.Zaryzykowałbym twierdzenie,że jest wręcz przeciwnie.Pozdrawiam.Udanych fotek![]()
Dzięki VooVoo naczy nie dla mnie tylko dla rodziców. I może nie tyle co wielki wydatek ale to że nie potrzebny, że to że tamto. Ja pieniądze bym uzbierała tylko właśnie jak mam tak nudzić a to niewiele poprawi jakość zdjęć to wole kupić coś innego. I tak jak pójde do pracy pierwsza wypłata to bedzie lustrzankawięc nudzić czy nie nudzić .....
Teraz dodaje zdjęcie zachodu słońca. Wiem że nie jest ona raczej dobre, bo ładny zachód jest zrobić trudno. Daje to zdjęcie bo proszę o jakies porady, jakie błędy itd.dzięki
Mi jako widzowi się bardzo podoba![]()
SP-510UZ
Dzięki Iguana- ciesze się![]()
"Świat rozpędził się niebezpiecznie....."
Ostatnio edytowane przez Igorra ; 7.11.08 o 18:34